• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
I dag 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Mandag Man 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar

Ny fysikalsk trener med på laget!

Alexander Skorpen har blitt ansatt som fysikalsk trener for Sparta.

En av Sparta sine målsetninger lyder som følgende: "Vi skal være best trent i ligaen".

Vi har derfor ansatt en ny fystrener for å klare å stille best mulig rustet gjennom sesongen. Alexander Skorpen er 23 år, fra Halden og har god erfaring med fystrening for lag og idrettsutøvere.

Alexander har selv vært aktiv spydkaster i 8-10 år på høyt nivå i Norge. Han jobber nå som personlig trener, i tillegg er han fystrener for blant annet FBK sitt damelag og Wang i Fredrikstad. Nå skal han også piske Spartagutta rundt. Han har skrevet en ettårskontrakt med klubben.

Alexander har grunnfag i idrett og PT-utdannelse, i tillegg til personlig erfaring, og ble sterkt anbefalt av Paul André Solberg hos Olympiatoppen Øst. Vi har store forventinger til at Alexander skal bidra med å få gutta et knepp vassere i løpet av barmarkssesongen.

Hvilke forventinger har du til jobben, Alexander?

Jeg har hørt mye godt om Sparta som klubb og gutta på laget, at det er en god treningskultur i klubben og hardarbeidende gutter som spiller i Sparta. Jeg har ingen hockeybakgrunn selv, men vet at disse gutta har et rykte på seg å være maskiner både på isen og i styrkerommet, så jeg gleder meg veldig til å bli en del av klubben og treningshverdagen til spillerne, sier Alexander entusiastisk. Vi kommer til å kjøre på med tung trening fram mot sesongen starter igjen, og forbedre det grunnelggende fysiske utgangspunktet før de igjen går på is. Gjennom sesongen skal vi klare å holde de rustet til tøffe kamper på isen, lover han.

Vi ønsker Alexander velkommen på laget, og gutta lykke til med sommertreningen. Vi er storfornøyd med å ha fått med oss en god fystrener i jobben mot utvikling og høyere plasseringer i sesongene som kommer. #EnAvOss