• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 21

Nok en hektisk uke er over på SpartaKontoret, og vi kjenner at det begynner å nærme seg ny sesong.

Denne uka har gått skikkelig fort unna. Det har gått i filmproduksjon med samarbeidspartnere, signeringer, salg i Shoppen og salg av sesongkort. Vi har bestilt drakter til kommende sesong, supporter effekter til Shoppen, isreklame og fått utkast på serieoppsettet! Det er ingen tvil om at både sommerferien med deadlines og ny sesong nærmer seg.

Vi er godt fornøyd med hvordan draktene blir, isflata nærmer seg ferdig planlagt, og sesongkortene flyr unna. I tillegg kan vi avsløre at det blir mye fint i Shoppen også neste sesong.

Dessuten kan vi endelig si at vi har en komplett keeper-duo på plass. En keeper-duo som Keepertrener Joni Puurula er godt fornøyd med. Så fornøyd at han uttalte at det nok er ligaens sterkeste duo. Les alt om vår nyeste signering HER!!

Niskakangas og guttæne er dessuten inne i fase 2 av fystreningen. Det vil si at nå burde Guttæne være ordentlig i rute til isen igjen ligger kald og blank i amfi'n.

--

Jakobsson og Lundberg fikk en hyggelig invitasjon fra Roger Tyreng til Østfold spa & Fritid sin butikk i Dikeveien denne uka. Guttæne testet ut både boblebad, griller og lokalt kjøtt.

Se hele sekvensen her:

Også må dere ikke glemme å holde dere oppdatert på alle kanontilbudene ØSTFOLD SPA & FRITID har om dagen! Her er det masse lekkert! Griller, jacuzzi, ja til og med grillmat har Roger Tyreng i sin herlige butikk i Dikeveien på Rolvsøy. Sjekk facebook-siden til ØSTFOLD SPA & FRITID da vel!

--

En ting vi er skikkelig stolt over er vårt nettverk med alle våre fantastiske samarbeidspartnere. I starten av uka fikk vi en skikkelig hyggelig mail fra Espen Kamperhaug i Ludvig Kamperhaug AS: Vår samarbeidspartner Extra Alvim hadde benyttet seg av vårt nettverk og hyret inn en annen bedrift i nettverket, Park & Anlegg AS som entreprenør når de nå skal matche parkeringsplassen med sine nyoppussede butikklokaler. Park & Anlegg AS gjorde en flott jobb med grunnarbeidet, og hyret deretter inn nok en samarbeidspartner og god bidragsyter i nettverket vårt Ludvig Kamperhaug AS til å asfaltere den nyeste parkeringsplassen i byen. Det er ingen tvil om at det skapes gode kontakter og gjøres avtaler gjennom vårt nettverk om dagen!

Vi oppfordrer alltid våre samarbeidspartnere til å benytte seg av hverandre, tusen takk for at dere er #EnAvOss og gjør nettverket vårt bedre og bedre for hver dag som går!

--

Sesongkortsalget er i full gang, det er det ingen tvil om. Mange har allerede fornyet sesongkortet sitt, og mange har kjøpt seg et eller flere helt nye sesongkort denne måneden enten i appen eller ved personlig oppmøte på SpartaKontoret. Det er også mange bedrifter som tar med sesongkort i avtalene sine, så det tyder på at det fortsatt er hockeyfeber i byen, og alle sier det samme: **Er det snart sesong? Nå gleder vi oss til september.»

Hadde du sesongkort i fjor er plassen din reservert ut 31. mai, og du får sesongkort til våre beste priser denne sesongen. Venter du derimot til 1. juni eller senere stiger sesongkortet i pris med 500 kr. Så det gjelder å være rask på labben nå.

Dersom du ønsker å dele opp betalingen på sesongkortet ditt sitter Tina klar til å ta deg imot på Spartakontoret mellom 9-15 på hverdager.

Lurer du på hvorfor du skal skaffe deg sesongkort og hvilke fordeler du får? Følg med i våre sosiale medier. Akkurat nå publiserer vi videoer der spillere, trenere og frivillige gir deg 10 gode grunner til å ha sesongkort i Amfi’n når pucken droppes i midten av september!

--

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!

--

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig så god Pinsehelg, så er vi på plass på kontoret igjen for nye tak mot ny sesong på tirsdag.

GOD HÆLJ!