• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 1 - 2024

FREDAG DU KOMMER ALLTID BELEILIG!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!

--

Gradestokken kryper nedover og nedover men på kontoret holder vi oss varme!

Etter 6 strake seiere så har vi fått heng på både tredje og andreplassen, sola skinner og vi har vært i et spennende møte med Eventbyrået Gruppespesialisten AS.

Vi reiste til Lørenskog i går ettermiddag med et «halvt lag ute» og klarte å vinne med solide 1-3, vi er fornøyde som tiurer i mai! Neste stopp på kampprogrammet er Ringerike på søndag - de skal nok få smake godt på SpartaTæl de også!

Siden sist har det skjedd noe radikalt i kjære Sparta Amfi. Det er en blåhvit varm fønvind som blåser over apeberget. BLUE WARRIORS er på framfart, det prates hockey, det koker på telefonen og i sosiale medier om klubben vår. Det er så godt for våre blå hjerter å se alle de menneskene, godt backet opp av lagets trenere, Sjur Robert og Sten Gunnar.

Blue Warriors er så viktige for spillergruppa, oss på kontoret og hele opplevelsen av en kampdag, så vi applauderer den fantastiske innsatsen dere legger ned!

Vi oppfordrer dere alle til å melde dere inn i BW, enten om dere er stående, syngende supportere, sitter på et av sittefeltene våre, er samarbeidspartner eller ser kampene fra godstolen. Med mange medlemmer som støtter opp får også ledergruppa større muligheter til både tifoer, arrangementer, gode tilbud, bussturer og annet sprell på kampene og arrangementene våre.

Akkurat nå kan du melde deg på busstur til Varner Arena den 20. januar i SpartaAppen. Bussen går fra Sparta Amfi 15:00, og frakter deg trygt til Asker og tilbake igjen etter kampen. Kampstart er 18:30, og det forventes god stemning fra start til slutt fra ivrige blåhvite supportere!

Pris for bussturen er 150,- for medlemmer i BW og 200,- for ikke-medlemmer.

Det vil si at du sparer inn pengene for medlemsskap allerede første bussturen!

MELD DEG INN I BLUE WARRIORS:

VOKSEN: 50,-

FAMILIE: 100,-

BARN/UNGDOM(U/18 ÅR): GRATIS

VIPPS til: 120858 , og merk betalingen med navn på den/de som blir medlem.

Vi gleder oss til enda tettere samarbeid med BW som kommer til å synes godt videre gjennom sesongen.

LA OSS VEKKE HOCKEYTOWN!

--

Men vi har i dag vært på kontoret til erkesarpingen Jon-Are Klemsdal, ironisk nok på "andre byen"-stadion (Ja, der Sarpsborg 08 skal ned å hente 3 poeng i april, ja!) og hatt en kanondag med masse idemyldring og gode samtaler. Det som er nytt av året er at våre partnersamlinger fremover skal holdes i samarbeid med Gruppespesialisten. Det vil si at her blir det mye nytt og ikke minst mye gøy! Som vi gleder oss!

Er du partner? Hold øye med invitasjon til vår neste partner samling. Er du ikke partner enda? Ta kontakt med Pernille eller Jan Håkon!