• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Tirsdag Tir 13 August Aug

Spartabloggen uke 3 - 2024

FREDAG I VINTERSOLBYEN

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!

Et vinterkledd Sarpsborgveien 10 bader i sol og vi er et eneste stort glis hele bunten, her vi sitter og venter på at maestro Svendsen skal få i gang pølsekjelen.

Vi ler og skratter og bare kan ikke stoppe å tenke på den perfekte gårsdagen. 4-1 mot VIF hjemme i katedralen på Brevik lar seg høre! Drømmen om at vi kan sees på torget i april lever i beste velgående! Vi gleder oss til fortsettelsen.

Men i og med at dette er en blogg for at vi skal få et innblikk i hva vi driver med på kontoret så får vi jo også dele hva vi driver med sånn i hverdagen!

AZETS PEOPLE er #EnAvOss!

Stine, Margrethe og Martine utgjør trioen som utgjør rekrutteringsbyrået AZETS PEOPLE. I Dikeveien på Rolvsøy har de sitt daglige virke, og står klare for å hjelpe deg og din bedrift med den neste jobben som Økonomer, IT-konsulenter og ingeniører, men bistår også med bemanning av andre stillinger.

Vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad kan hjelpe deg å oppnå en effektiv og god prosess som sikrer deg rett person på rett sted. Geografisk dekker avdelingen oppdrag fra hele Østfold fylke inn mot Follo-regionen. Vi har kunder både i privat og offentlig sektor.

Våre erfarne rådgivere står klare til å bistå bedrifter i Østfold med rekruttering og vikarer. For å sikre best kandidat til ditt firma, utfører vi personlighets- og evnetester og grundig kvalitetssjekk.

Velkommen til vårt rekrutteringsbyrå og vikarbyrå i Fredrikstad!

Ta kontakt med Stine, Margrethe eller Martine på mailadressene: [email protected], [email protected] eller [email protected]

Østfolds beste gulvlegger, GUNDERSEN & CO er #EnAvOss!

Leif Ivar, Martin og Marius utgjør trioen, som får ditt prosjekt i havn. La oss ta å introdusere gjengen skikkelig:

Leif Ivar: Prosjektleder og Fagansvarlig

Tlf: 92241318

Med sine 35 års erfaring innen bransjen er 1. generasjon Gundersen fagansvarlig for oss ansatte slik at vi utfører våre prosjekter i henhold til norm og regelverk.

Med læresetningen: Våre kunder skal oppleve å få mere enn forventet loser han oss som prosjektleder i havn på våre oppdrag, store som små.

Martin:

Daglig Leder

Tlf 90830811

  1. generasjon Gundersen som med 12 års erfaring har ansvar for den daglige driften og har spesialisert seg på overflatebehandling og løsninger med belegg mot private og industrien.

Dette og hans ekspertise på våtrom gjør at Gundersen & Co oppnår de resultatene de har på dette fagområdet.

Og sistemann Marius:

Styreleder og Økonomiansvarlig

Tlf: 48429884

Som sin 2 minutter yngre bror har også Marius 12 års erfaring med alt innen overflatebehandling, snekkerarbeider og stenlegging.

Har du spørsmål om fakturering, priser eller annet som dreier seg om økonomi er Marius den du skal snakke med.

Guttæne er klare for Sparta, og sammen skal vi til nye høyder!

Klikk dere inn på www.g-co.no for mer informasjon om hva GUNDERSEN & CO kan hjelpe deg og ditt prosjekt med! Gundersen & CO er #EnAvOss

--

På kløvningsten 5, ja der finner vi Ole Martin og hans SARPSBORG RØRLEGGERSERVICE AS!

Ole Martin har fått med seg tidligere Spartaspiller på laget, Sondre Ahlsen. Erik-Andre og Joachim er også solide rørleggere som utgjør resten av Sarpsborg Rørleggerservice AS.

Mesterbedriften Sarpsborg Rørleggerservice AS er nyoppstartet og klare for oppdrag. Alt du trenger å gjøre er å ringe Ole Martin på: 978 85 471 eller sende en mail på [email protected].

Vi ønsker velkommen hjem på Amfi`n guttær! Sarpsborg Rørleggerservice AS er #EnAvOss!

--

Sjekk også ut vår egne Jesper Martinsen Lilleberg i finfin lue fra BYPOST og fantastiske hansker fra Guide Gloves. Våre fantastiske samarbeidspartnere bidrar med så mye, blant annet at Guttæne skal holde varmen når de trener i sprengkulda vi har hatt den siste tiden.

--

Husk at du kan kjøpe billetter til alle de resterende hjemmekampene i SpartaAppen - De beste plassene går først, så her gjelder det å være tidlig ute. Spesielt seriens siste kamp Sparta-Stjernen, går unna!

God helg, Sarpsborg!