• Hovedpartnere

    Partnere

Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
I dag 26 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Søndag Søn 7 Mars Mar
Tirsdag Tir 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Søndag Søn 28 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar

Spartabloggen uke 5

Det er heldigvis fredag igjen, vi har atter en gang blitt henvist til hjemmekontor, og brakkesyken begynner og melde seg. MEN vi gnugger på å har masse spennende og skrive om i framtiden.

I Trøsken, der finns det ildsjeler. Ikke bare har Trøsken IL fraktet inn en snøkanon til byen, men dem har til og med sendt en løypemaskin, slik at det nå er 400 meter med perfekt skiføre i dumpa ved stadion på Enenda.

I Ringtunveien på Bjørnstad, der finner vi LUDVIG KAMPERHAUG AS. Espen Kamperhaug som er eier og daglig leder har hele uken, fra tidlig morgen til sen kveld, sammen med en annen Spartapartner nemlig INGARD LANGSHOLDT AS med Klaus Sandtangen i spissen, sørget for at ikke mindre enn FEM baner er polert fri for snø, og vannet for å slette ut alle kuler. Tunevannet arena er herved åpnet for alle sarpinger, av EKTE SARPINGER!

Gutta på A-Laget har trent på stadion for aller første gang, i forhold til hardhausene i Sarpsborg Bandyklubb er ikke vi like vant med minusgrader, men gud så gøy dette var! Og for noen forhold Sarpsborg Kommune ved Arild Ferger har på Stadion! Som vår viktige back Mattias Nilsson sa: Bedre is har jeg aldri vært på!

Samtidig som vi ikke er vant med kuldegrader og litt vind i fjeset, stilte vår mangeårige partner NORDLI SPORT AS ved Magne, lokalisert i Trøsken opp med «bøffer» og luer til alle sammen, dette hjalp på bollekjakene til guttæne våre. Tusen takk Magne! Du kan lese mer om veibeskrivelse og telefonnummer til NORDLI SPORT HER!

Ukens NYE partner heter PIZZAFABRIKKEN!

PIZZAFABRIKKEN finner du på Landesenteret, og alle Spartapartnere og sesongkortinnehavere har 20% rabatt! Forresten! PIZZAFABRIKKEN slår på stortromma og kjører 20% rabatt til ALLE denne helgen! Ring 950 00 770 eller sjekk www.pizzafabrikken.no for bestilling. Husk! PIZZAFABRIKKEN har gratis utkjøring inntil 8 kilometer! Vi gleder oss masse til neste sesong, da kommer PIZZAFABRIKKEN til og levere pizza til våre fantastiske frivillige, og til kioskene i katedralen på Brevik. Kanskje kommer det en overraskelse når Puben «Blå Bobler» åpner neste sesong? Vi gleder oss! #EnAvOss

God helg, Spartafamilien!