• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 14 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 18 Mars Mar
Mandag Man 20 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar

FINSK POENGPLUKKER TIL SPARTA

26-åringen fra Vaasa i Finland har signert en ettårskontrakt, og er poengplukkeren vi har sett etter i lagbygget til neste sesong. Han har god statistikk fra tidligere klubber og ligaer, og kommer nå senest fra Chamonix hvor han leverte 24 mål og 15 assists, totalt 39 poeng på 30 kamper, og har produsert mye poeng i den finske Mestis-ligaen over flere år.

Administrativ leder for sport, Henrik Malmström, har stor tro på at Samuel vil bli en viktig brikke i Sparta denne vinteren. Samuel har levert bra med poeng i tidligere klubber, blant annet i den franske toppligaen og på nest høyeste nivå i Finland. Vi føler at dette kan være spilleren som vil bidra med det lille ekstra for oss, sier han om sin seneste signering. I tillegg til å være en giftig poengplukker er han også god i overtallsspill og har den x-faktoren vi tidvis har savnet i dette unge Sparta-laget.

Samuel selv gleder seg veldig til å bli kjent med den norske ligaen, Sparta og byen. Han har tidligere spilt med Saari, som ble klar for en ny sesong i Sparta-drakta på onsdag, og har hørt mye bra om både klubben, laget og trenerne gjennom han. Etter samtale med Malmström og Sjur var han ikke i tvil om at Sparta var det rette valget for han.

Se Salonens tidligere statistikk HER

Med denne signeringen er årets Sparta-lag komplett, og vi ønsker Samuel velkommen til Sparta og Sarpsborg, og gleder oss til å se han på is i den blå drakta med nummer 91 på ryggen kommende sesong!

Se hva Samuel Salonen sier om signeringen her: