• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Søndag Søn 7 Mars Mar
Tirsdag Tir 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Søndag Søn 28 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar

Spartabloggen uke 47

Det er fredag og vi har slått Manglerud på straffer og nå retter vi fokuset mot Frisk/Asker i morgen!

Det er fryktelig gøy å jobbe både i og for Sparta om dagen. Selv om vi er i en verdensomspennende pandemi så stiller næringslivet opp og vi er ydmyke for tillitten vi blir vist!

Vi er ofte ute på vift og møter våre partnere over en lunsj og en kaffe, gjennomgangsmelodien er: VI HAR TRUA OG VI SKAL OPP OG FRAM!

Blant annet er en av de vi har vært hos denne uken er Rasmus hos FLIS OG VVS SENTERET. Her sitter hockeypraten løst og mange legender er innom for høre hvordan ståa er. Da er det alltid like moro og fortelle om optimisme og positive dager! Hos Rasmus på FLIS OG VVS SENTERET i industriveien PÅ VESTENG finner du ALT og da mener vi alt, til ditt baderomsprosjekt! Ta deg en tur innom og la deg inspirere!

Ta kontakt med Rasmus på: [email protected] eller telefon: 69 600 999

--

En annen vi har vært innom denne uken er AREAL ASFALT, som denne uken har hatt et prosjekt på Ise. Her var Svein Skartveit raskt framme med både hoppetusse og avretter. Flinke gutter!

Areal Asfalt AS ble opprettet i 2013 og vi er i dag 8 ansatte. Vi er en av få asfaltfirmaer som har spesialisert seg på håndlegging av asfalt til private, kommuner og bedrifter i Østfold og Akershus.

Ta kontakt med Svein på telefon: 402 92 035 eller Øyvind på telefon: 415 78 666

--

Vi har også vært hos RÅDE BAKERISTOPP KJØPESENTER. Her har vi kledd opp en mannekeng i fullt hockeyutstyr og den vakre blå drakta.

RÅDE BAKERI har utsalgsteder både på STOPP, AMFI BORG og på STORBYEN her i Sarpsborg. Her finner du koselige sitteplasser og nydelig bakverk samt verdens beste baguetter. I tillegg til utsalgsstedene her i Sarpsborg, finner vi RÅDE BAKERI på Østfoldhallen, Gamlebyen, Torvbyen og Brotorget i den andre byen. Skulle du være på andre kanter, finner du også RÅDE BAKERI på Karlshus og på Rygge Storsenter. RÅDE BAKERI er #EnAvOss.

Glem heller ikke at det er RÅDE BAKERI som lager Sparta-Brødet, og i dag får du det til 20kr!

--

Denne uken har Christopher og Tor Egil blitt enige om at UTNE ELEKTRO er #EnAvOss!

I tillegg til å være ute hos våre partnere så må ting på plass inne i katedralen her på Brevik. Denne gangen så skulle vi opp i høyden. Med Jan Håkon på knappe 135 kilo på strømpelesten og tanker om at Sarpsborg Kommunes innlånte stige kanskje kunne være i grenseland å klatre opp i og unge Henriksen og sjefen på kontorets latente høydeskrekk så har du det gående. Da er det godt vi har Tina som er lett på labben og ikke innehar denne nevnte svakheten. Dermed kom Spartas nye partner UTNE ELEKTRO på plass også!

UTNE ELEKTRO ble etablert 01.01.2019. De besitter betydelig bransjeerfaring og med utrustede servicebiler kan de bistå deg med nyinstallasjon, service og vedlikehold av ditt elektriske anlegg.

«SPRER GLEDE MED LYS OG VARME» Ta kontakt for en uforpliktende prat, befaring eller pristilbud på Telefon: 46 40 92 65 eller på Epost: [email protected] eller ta kontakt med [email protected] for mer informasjon.

--

Spartas Christopher har satt penn til papir med flere partnere! Geir hos N3ZONES GROUP AS øker sitt engasjement, N3ZONES GROUP AS er #EnAvOss!

N3zones Group er med over 22 års erfaring markedsledende innen bærekraftige entreløsninger for inngangspartier og entreer i Norge og Sverige. Vi har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner og N3zones, og har gjennomført mer enn 21 700 installasjoner med ett mål for øye: å stoppe mest mulig smuss og fuktighet.

I tillegg har vi utviklet N3smart IoT Ecosystem. Dette hjelper kunden med å sikre at renholdssonene fungerer optimalt til enhver tid.

Les mer om N3smart HER

Kontaktinformasjon: Geir André Lie på 91 71 34 18, e-post [email protected]

--

I SpartaShoppen har vi nå fått inn munnbind. Er det de peneste munnbindene Sarpsborg by har å tilby tru? Prisen er 99,- pr stykk og er vaskbare.

Tina, Jan Håkon og Cam Crotty har vært og besøkt vår samarbeidspartner Showfabrikken og fått foreviget canadiern i den nydelige Spartadrakta. Dere vil endelig kunne se han både på kuben og i sosiale medier på lik linje som de andre gutta!

--

I ukens «läget i laget» er det #20 Magnus Nilsen som har delt noen tanker med oss:

Etter 12 kamper spilt ligger vi på en 5 plass. Spillemessig syns jeg vi har levert på et nivå vi kan være fornøyde med, men vi føler at vi har litt mer og gå på. Vi ønsker å henge med i toppen, da er det også viktig for oss at vi setter sjansene og vipper de jevne kampene i vår favør. Jeg syns vi har gitt bort noen unødvendig poeng og rotet det litt til for oss selv i enkelte matcher. Framover skal vi fortsette med vårt spill, være sterkere foran eget og motstanderens mål. Vi er et lag som utvikles hver dag, og vi har noe bra på gang. For min egen del føler jeg at sesonginnledningen har vært helt grei. Jeg har hele tiden fokus på den defensive delen av spillet, og jobber fortsatt med å utvikle den offensive biten. Jeg krever mye av meg selv, og er innstilt på å ta ytterligere steg under denne sesongen.

Vi er helt enig med deg Magnus! Vi har noe bra på gang.

Da gjenstår det bare å ønske alle en fin blå helg og HEIA SPARTA!

Vi minner om Spartaæl sin spleis som fortsatt ruller og går: https://www.spleis.no/project/5375