• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 46

Fredagen er her og på Sparta Amfi går vi alle bare rundt å smiler! I går dro vi av plasteret på såret vi fikk i stjernehallen for en måned siden, og vant overbevisende 5-2. I morgen skal vi for første gang spille på nye Jordal Amfi.

Vi starter ukas blogg med noen gladnyheter:

I produksjonsveien 5 i Fredrikstad finner vi POLYGON AS!

POLYGON AS, er #EnAvOss!

Rino Nygård har vært innom og satt penn til papir, og er strålende fornøyd med å endelig være synlig på LED-skjermene i katedralen på Brevik.

POLYGON AS leverer alt innen eiendomsservice, fuktkontroller, rens av ventilasjon og din partner som alltid er ved din side!

Ring Rino Nygård på: 951 13 654, eller send mail til [email protected] for et rivende godt tilbud for deg og din bedrift!

Vi er takknemlige og ydmyke for tillitten og vi er storfornøyde med og kalle POLYGON AS #EnAvOss

--

På Sandbakken, der finner vi BYGGER`N BYGNINGSLAGERET og Magnus Bøhaugen.

Hos BYGGER`N BYGNINGSLAGERET finner du alt til ditt prosjekt, og de er behjelpelige med skaffe deg håndverker også!

Ta kontakt med BYGGER`N BYGNINGSLAGERET PÅ TELEFON: 69 13 61 00 eller stikk innom Skjebergveien 169 og la deg inspirere!

Det er så morsomt at næringslivet i byen vår stiller opp i tykt og tynt! Vi er enormt stolte over at dere er #EnAvOss

Hva ellers har vi gjort denne uka? Jo det kan du lese om under her:

Vi har vært på en liten runde hos to av våre nærmeste støttespillere og partnere. Vi har vært inne hos Sverre, Vidar og Daniel hos PERRY & WILLIAMS CARAVAN i Råde. Strategisk plassert på Jonsten i Råde, klink inntil E6 og VOLMAX, der finner vi de blideste guttene Bobilbygda Råde har å by på.

--

PERRY & WILLIAMS CARAVAN ER #EnAvOss OGSÅ DENNE SESONGEN!

Hos guttæne i Råde finner du ALT til din drømmeferie på fire hjul! BOBIL-VOGN-ALT AV TILBEHØR!

PERRY & WILLIAMS CARAVAN har lyse, store og flotte lokaler med en fantastisk utstilling av bobiler, vogner, telt, spikertelt og alt av tilbehør. Det er lett og drømme seg bort her!

Litt om perioden 1980 til 2013:

I 1980 etablerte William Henriksen Williams Motor, Caravan og Bilutleie, derav stammer navnet Williams. Det var da hovedsakelig et bilutleiefirma, men startet med vogner på slutten av 1980-tallet.

I 1990 overtok Kjersti og Otto Sørensen, og navnet ble etter hvert endret til Williams Caravan AS.

På 1990-tallet solgte Williams Caravan merkene: Dethleffs, Kabe, Sprite, ABI, Challenger, LMC (Münsterland), Tabbert og Wilk.

I 2007 vokste Williams seg ut av sine lokaler på Greåker og flyttet til større lokaler i Elgveien i Råde. Lokalene lå nært knyttet til E6, sentralt mellom østfoldbyene, 15 min fra Rygge flyplass og 90 min fra Gardermoen. Flybussen gikk rett utenfor dørene.

I 2010 ble Williams en ren Dethleffs forhandler og startet med Sunlight bobiler. Fra da av fører vi campingvogner og bobiler fra Dethleffs og bobiler fra Sunlight.

I 2011 ble Williams Caravan AS solgt til Sverre William Olsen som ble både eier og daglig leder av firmaet. Det hører med til historien at vår verkstedmann, Espen Eikum, har vært med Williams i over 20 år, men har vært i bransjen helt siden slutten av 1970-tallet. Vårt ”orakel”, som vi kaller ham, kan det meste om campingvogner og bobiler.

Våren 2012 bygde vi utstillingshall og fikk en stor innendørs utstilling.

Vinteren 2013 pusset vi opp butikken. I mars åpnet vi en større og forbedret butikk.

Fokus på butikken Mars 2013 åpnet vi en ny og forbedret butikk. Vinteren 2013 brukte vi mye tid og energi på å fornye vår butikk. Vi rev alt det gamle og gjorde butikken helt ny og fin. Fokuset vårt ble større på brukervennlighet og utvalg for deg som kunde. Hos oss skal du som kunde finne det meste av det du trenger for en hyggelig opplevelse med din caravan/ bobil. Butikken bestod av deler du trenger til campingvogn, bobil og telt, vaskeartikler, toalett-artikler og ting du kan pynte rundt deg med mye, mye mer. I butikken førte vi varer fra kjente leverandører som DCT, Max Fritid, Isabella og Kama Fritid. Vi i Williams Caravan AS hadde høye krav til oss selv om at du som kunde skal komme til oss og oppleve en hyggelig handel.

Høsten 2014:

En ny epoke skjer, vi kjøper opp Perry Caravan i Sarpsborg.

Perry Caravan har røtter tilbake til Pam Camping tidlig på 1970 tallet. Disse har solgt Hobby siden tidenes morgen, og har levert tusenvis av vogner på Østlandet.

Fra 2014 drev vi to utsalg i Østfold, men det vi driver med er plasskrevende og vi vokser ut av lokalene både her og der, det er på tide å tenke nytt.

På slutten av 2016 finner ut at det er på tide å tenke nytt og vi finner frem noen støvete tegninger fra 2014 der vi hadde mange skisser på vår drøm, et nytt bygg som var tegnet og bygd for bobiler og caravan.

Høsten 2017 – en drøm blir til virkelighet

Etter hvert fikk med to aktører som begge hadde flotte tomter og tro på oss slik at vi i fellesskap kunne bygge vår drøm.

Spaden settes i jorda høsten 2017. Vi ligger veldig lavt med dette og bygget reiser seg forsiktig fram. Vi bygde et stort bygg i to plan med ca. 3.200m² i hver etasje, en ny verden åpner seg.

Vi har en stor tomt på 15 mål og muligheter for tilleggstomt for bobilhotell osv. Med «konge»-beliggenhet ut mot Norges mest trafikkerte vei E6 er dette nesten ikke til å tro. Her har vi tømmestasjon, vannpåfylling, bobilparkering for kunder som ønsker å stoppe å sove der dem har tilgang til dusj og wc inne i bygget, samt strøm og gassautomat, blir dette som en komplett «stellplass».

Nytt flott caravan-anlegg på 6500 m² åpnes mai 2018 og vi blir til Perry & Williams Caravan

Vi flytter inn i antagelig Norges beste bobil og caravan senter mai 2018, nesten tre måneder forsinket. Å flytte er en slitsom og dyr opplevelse, vi bruker mye tid og ressurser på å få to butikker inn i en, men sluttresultatet blir helt magisk.

Vi selger mye campingvogn og med vår plassering er det 14-15 campingplasser som har mindre en 30 minutters kjøring inn til oss. Vi leverer nok 75-80 % til fastliggere. Vi er gode på å levere vogner med heisekran og løfter inn til kundens eksisterende helårstelt.

Dagens merker er Kabe, Dethleffs, Hobby, Fendt og Sunlight. Merkene Hobby og Dethleffs har vært med i over 35 år begge to. Noe vi er svært stolte av! Vårt agentur for Hobby og Fendt er vi alene om i Østfold.

Fokus på verkstedet

Vi har eget verksted med dyktige medarbeidere. Det er 3-4 mann inne, to service biler som går ute 11 måneder i året, dette for å gi våre kunder den beste kundeopplevelsen. Vår bemanning er helårsbasert, men i høysesongen kan det dessverre være litt vanskelig å håndtere alle samtidig, men tro oss vi gjør alt vi kan for våre kunder!

Stikk innom Mosseveien 60, eller ring på 69294090. La deg begeistre hos PERRY & WILLAMS CARAVAN!

--

På Valaskjold finner vi Thorbjørn og hans stab hos TOBBEN`S VARMEPUMPESERVICE! I speller nye lokaler, finner vi de lekreste varmepumper, og de herligste guttæne i bransjen!

VI ER ENORMT STOLTE OG GLADE FOR AT TOBBEN`S VARMEPUMPESERVICE ER #EnAvOss!

Tobben`s varmepumpeservice er forhandler av DAIKIN, MITSUBISHI OG TOSHIBA VARMEPUMPER.

Tobbens Varmepumpeservice AS ble startet i mai 2006 og driftes i dag av Thorbjørn «Tobben» Thevik og Dag Hjalmar Haugaard. Vi er en mesterbedrift og utfører alt av salg, montasje og service av varmepumper i hele Østfold. Thorbjørn «Tobben» har i tillegg til erfaring som motor- og bilmekaniker, både maskinistutdannelse og erfaring innen skipsfart. Han har blant annet hatt hovedansvaret for drift og vedlikehold av avanserte store kjøleanlegg samt kuldebehandling av skipenes gasslast. I 2006 etablerte Thorbjørn Tobbens Varmepeumpeservice AS. Dag Hjalmar Haugaard har også utdannelse og karriere innen skipsfart. Han har fagbrev som kuldemontør og mesterbrev innen faget og har blant annet jobbet 3 år på skip i marinen. Han startet eget firma under navnet Haugaard AS i 2009 hvor han spesialiserte seg innen ombygging av fyrkjeler til varmepumper samt varmepumper til proff og næring. I mars 2020 fusjonerte Haugaard AS og Tobbens Varmepumpeservice AS. I dag deler Dag og Thorbjørn på ansvaret med å drifte Tobbens Varmepumpeservice AS. Bedriften er i stadig vekst og har i dag 10 ansatte som hjelper små og store kunder med salg, montasje og service av varmepumper på hele Østlandet.

Vi gratulerer Tobben og guttæne hans med nye lokaler og ønsker all hell og lykke for framtiden!

--

Vi har spalten «Läget i laget» og denne gangen er det den ekte Brevik-gutten #85 Christoffer Karlsen sin tur til og dele noen tanker med oss:

Det har gått litt opp og ned, synes jeg, for min egen del så er det klart at det er frustrerende at det ikke er helt stolpe inn. Jeg synes samtidig at jeg stadig utvikler meg i spillet. Mest kanskje i den defensive delen, spesielt i undertall. Jeg tenker det at når noe ikke sitter i en del av spillet, så må man kompensere og bidra med noe annet. Men forhåpentligvis hvis man fortsetter å gjøre de riktige tinga og jobbe hardt, så kommer resultatet også til slutt. For laget sin del så føler jeg at vi har en god treningshverdag. Vi har en god spilleplan og er bevisste på de tingene i spillet som vi må jobbe mer på. Det er ingen hemmelighet at pucken ikke spretter helt med oss, men samtidig så kan man ikke ha uflaks en hel sesong. Vi må da finne andre måter å vinne på. Jeg tror at alle på laget har lyst til å vinne. Vi er en god gjeng som backer hverandre og vi prøver å være positive. Mange i laget sitter nok med den følelsen av at man ikke helt får det til og at det ikke spretter vår vei. Men jeg er helt sikker på at det her kommer til å løsne. Vi må alle sammen gjøre vårt og bidra med det vi kan. For vi trenger alle på det laget her, og jeg har trua!

Det har vi også Christoffer! Så da gjenstår det bare og ønske deg en god helg fra alle oss i Sarpsborgveien 10

PS: Har du fått med deg #13 Løken Pedersen i ukas Pod-episode? Hør den HER, på itunes, spotify eller andre steder du hører podcaster!