• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 19 August Aug
Lørdag Lør 21 August Aug
Torsdag Tor 26 August Aug
Tirsdag Tir 31 August Aug
Torsdag Tor 2 September Sept
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
I dag 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov

Spartabloggen uke 36

Dagen før dagen, og kontoret samt laget bare kribler i sommerfugler og glitter og stas! Henning fyrte i gang pølsekjelen og vi titter fornøyd på hverandre og er enige om at vi igjen har gjennomført en fantastisk uke, les bare her:

#Fredagsbloggen er gitt til deg i samarbeid med www.naringsliv.no www.naringsliv.no er stolt partner av Fredagsbloggen!

--

POLYGON #EnAvOss!

Rino Nygård og hans lojale, serviceinnstilte medarbeider dukka opp i Sarpsborgveien 10 og satt navnetrekket på en ny avtale.

POLYGON er din naturlige partner når det kommer til

-Eiendomsservice

-Byggtørk

-Miljøsanering

-Ventilasjonsrens

Kort og godt er POLYGON, ALLTID VED DIN SIDE!

Ta kontakt med Polygon på [email protected] for mer informasjon

POLYGON AS, #EnAvOss!

--

På Grålum, vakkert anlagt på oversiden av Tunevannet, hele Sarpsborgs oase, der finner vi STRAI KJØKKEN og et kobbel av herlige jenter som bare verker etter å tegne ditt nye kjøkken, din nye garderobe og med et herlig smil om munnen trygt loser deg igjennom prosessen med å realisere drømmekjøkkenet og drømmegarderoben. Ta kontakt med STRAI KJØKKEN[email protected] eller sjekk www.strai.no for mer inspirasjon.

ALT DU TRENGER Å VITE NESTE GANG DU SKAL HA NYTT KJØKKEN ELLER EN NY GARDEROBE, ER AT STRAI KJØKKEN ER #EnAvOss

--

INGARD LANGSHOLDT ER #EnAvOss

På Brevik, midt i Sparta-land der finner vi den tradisjonsrike rørleggerbedriften til Ingard. Han har i en årrekke vært en av våre viktigste allierte. Bortsett fra å være en solid partner, arrangerer Ingard eventer for guttæne i blåhvit, for ikke å snakke om den årlige gåturen fra Sparta Amfi til Hvaler. Denne turen har dratt inn betydelige summer til prosjektet #EnAvOss-fondet, som er øremerket barn og unge i byen vår, som skal få en Sparta-blå hverdag. Vi er ytterst stolte av å ha allierte som INGARD LANGSHOLDT AS i vår arbeiderklubb fra 1928.

På Tunejordet har INGARD LANGSHOLDT AS en fantastisk butikk med herlige Claus Sandtangen som med åpne armer står klar til å yte bransjens beste service. Sjekk www.langsholdt.no for mer informasjon om hva rørleggerbedriften på Tunejordet kan hjelpe deg med.

--

Ved siden av INGARD LANGSHOLDT AS ligger enda en Sparta-alliert med lang og stolt historie. Vi prater selvfølgelig om SØRLIE PROSJEKTINNREDNINGER AS.

Aleksander Sørlie er vår allierte og kjempeblå helt inn til beinet. Han har selvfølgelig satt penn til papir og vil igjen være på plass i landets eldste ishall. SØRLIE PROSJEKTINNREDNINGER ble spurt om hvorfor vi burde velge akkurat de som leverandør på vårt neste prosjekt:

Sørlie Prosjektinnredninger AS er Østfolds største leverandør av møbler og innredninger til bl.a. kontorer, møterom, kantiner, fellesarealer/sosiale møteplasser, barnehager, skoler og syke- og aldershjem.

Vi er et moderne og fremtidsrettet selskap med 35 engasjerte medarbeidere. Selskapet hadde en omsetning i 2018 på 155 millioner, og har en sunn økonomi. Selskapet har sitt utspring i Karl Sørlie (1913) og møbelvarehuset Idé Finn Sørlie AS (1987). I 2013 ble selskapet 100 år.

I januar 2019 ble selskapet solgt og er nå en del av Frigaardgruppen AS.

Vi er en uavhengig forhandler/leverandør som tilbyr produkter fra de beste produsentene i markedet. Produsentene er både norske og utenlandske, bl.a. svenske, danske, tyske, italienske og sveitsiske. Sortimentet er bredt. Som totalleverandør leverer og monterer vi det aller meste innen møbler og fast innredning.

Vår visjon: Sørlie Prosjektinnredninger AS er kundens førstevalg innen kontormøbler og innredninger.

Vår forretningsidé: Sørlie Prosjektinnredninger AS leverer optimale løsninger ift. funksjon og design til det offentlige og næringsliv.

Sørlie kjennetegnes av følgende verdier:

• Kreativ, innovativ og nytenkende

• Rådgiver, løsningsorientert og hjelpsom

• Behandler alle med respekt

• Profesjonell og seriøs

• Til å stole på – holde det vi lover

Kort og godt et selskap man er stolt og ydmyk for å ha som sin allierte.

SØRLIE PROSJEKTINNREDNINGER ER #EnAvOss

--

SVEIN LUND ISOLERING AS ER BLÅ OG #EnAvOss

Svein Lund Isolering AS holder til i Statsminister Torps vei 1 A, vis-a-vis Hafslund hovedgård, og Eirik med eier er vi sjeleglade for at er erkeblå. For andre året på rad har vi blitt enige om at Sparta Amfi er Sarpsborgs beste sted for barn og unge, i kombinasjon med eliteidrett. Når vi spør Eirik om han kan fortelle oss litt mer om SVEIN LUND ISOLERING AS forteller han følgende:

Svein Lund etablerte sitt byggmesterfirma i 1975 og startet med blåseisolering med ROCKWOOL steinull allerede i 1976. I perioden frem til i dag har han isolert over 10.000 boliger i Østfold med kun gode resultater. De første årene var det alt vesentlig eldre bygninger som ble etterisolert. I senere tid har andelen av nye hus som har blitt blåseisolert blitt større og større.

Svein Lund har vært markedsleder på Blåseisolering i Østfold gjennom 40 år. I tillegg har Svein Lund også drevet takseringsvirksomhet i over 30 år.

Med blåsing av steinull, kan vi garantere et godt resultat, og vi isolerer både nye og gamle bygninger. Nye bygninger får en bedre utfylling med blåsing enn ved tradisjonelt utlagte matter. Dette bekreftes også ved NBI rapport. Loft med eldre standard/lite isolasjon, egner seg meget godt for blåsing.

Vi kommer gjerne på befaring og gir det et uforbindtlig tilbud. Ring eller send oss en mail på:

• Telefon: 69 97 30 90

• Mobil: Eirik S. Johannessen 976 57 497

• E-post: [email protected]

--

ANCHORLIFT TECHNIC AS ER #EnAvOss!

På Facebook finner du Sparta-partnern ANCHORLIFT TECHNIC AS, og Roy og Nicklas med sitt solide selskap som leverer alt til din båt. Ta kontakt via facebooksiden eller ring Nicklas på: 953 05 075.

Vi er stolte og glade for at dere er #EnAvOss!

--

Torsdag dukket våre venner i SARPSBORG 08 opp med en nydelig kake. Byens stolte fotball-klubb fra Enenda sendte markedsavdelingens Alexander Klaussen og Patrick Walther Larsen til Sarpsborgveien 10, med lykkeønskninger og en nydelig kake.

Gutta var fullstendig klar over Sparta-kontorets svakheter for kake med marsipan-lokk, og etter å ha fortært denne så ble de sendt på dør med en klar formaning om at kun tre poeng er det som gjelder på søndag!

Sarpsborg 08 er viktig for oss her på Brevik, og vi ønsker de lykke til med høstsesongen!

HEIA SARPSBORG 08 OG HEIA SPARTA!

--

Som sagt er det dagen før dagen og vi ble invitert TUBUS IDRETTSBARNEHAGE i forbindelse med deres "blå/hvite-dag" og fikk en nydelig blomst, sang og fikk hilst på alle herlige små Spartanere. Daglig leder Hennig Svendsen satt så pris på dette at han ville også ha et ord med i laget når denne bloggen skulle skrives. Hva syns du om å bli invitert til TUBUS IDRETTSBARNEHAGE Henning?

DET ER KJEMPEGØY! , utbryter den ellers så fattede sjefen vår...

Ja, det var jo akkurat som barna skulle sagt det selv, det jo!

--

Nå gleder vi oss til alt som skal skje videre!

Informasjon rundt våre hjemmekamper kommer, så her må vi bare be om tålmodighet til vi har fått nøstet alle trådene rundt arrangementet. Vi kan med korte trekk si som følger: 1500 tilskuere, sesongkortinnehavere har inngang til ALLE kamper, grønt koronapass, teststasjon blant annet utenfor Sparta Amfi, 3 kohorter à 500 personer, billetter kjøpes i Sparta-Appen eller billettluka utenfor Amfi'n og FØLG MED I VÅRE MEDIER FREMOVER!

GOD HELG OG GOD SERIESTART! Lykke til alle Spartanere.