• Hovedpartnere

    Partnere

Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 18 Mars Mar
Mandag Man 20 Mars Mar
Onsdag Ons 22 Mars Mar
Fredag Fre 24 Mars Mar
Lørdag Lør 16 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Tirsdag Tir 26 September Sept
Fredag Fre 29 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Søndag Søn 22 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lørdag Lør 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov

Ung løper klar for Sparta

Sparta og Leo Halmrast har kommet til enighet om en toårskontrakt.

Leo Halmrast har Vålerenga som moderklubb, og har gått gradene i Oslo-klubben der han ogdså fikk kjenne på nivået på A-laget, før han tok turen over grensa i 2021/22-sesongen. For J20-laget til MoDo gjorde han sakene sine godt, og leverte 16 mål og 27 assist, totalt 43 poeng på 42 kamper. Han fikk også med seg 6 kamper for a-laget til MoDo i Allsvenskan.

I fjorreiste han videre til Oskarshamn, og hadde en god sesong for J20-laget der. 12 mål og 25 assist på 32 kamper ble fasit, før han dro hjem til Oslo før overgangsfristen i februar i år. Han avsluttet sesongen i Grüner, der han leverte 2 mål og 3 assist på 6 kamper i Fjordkraft-ligaen, og 5 mål og 4 assist på 6 kamper i kvaliken til årets Fjordkraft-liga. Det holdt dog ikke helt inn for Grüner-laget, og de må nå ta turen ned i 1. divisjon. Leo derimot vil fortsette karrieren på det høyeste nivået i Norge, og valget har falt på Sparta. Det er vi meget fornøyd med.

19-åringen var også godt delaktig for u20-landslaget i VM i desember som førte til opprykk til høyeste nivå. Han leverte 3 nydelige mål og 1 assist på de 5 VM-kampene.

Se Leo Halmrast sin eliteprospects’ profil her!

Nå ønsker Leo å videreutvikle seg i en klubb med god treningskultur, og ledere som kan lære han det han trenger for å heve nivået sitt enda mer.

Jeg er en allroundspiller, jeg er like glad i å gjøre mål som å ta grovarbeidet i defensiv sone og sette inn en defensiv takling, sier Leo om seg selv som spiller.

Jeg har hatt en god dialog med Sparta en stund, og de har vist stor interesse for meg. Jeg ser hvordan man blir håndtert som en juniorspiller med høye ambisjoner i Sparta. Jeg ønsker å gjøre det så godt jeg kan for Sparta nå, og ønsker å utvikle meg og bli bedre dag for dag. Bli raskere, sterkere, smartere og bli mer erfaren, avlsutter han før han entrer garderoben for første gang for å hilse på nye lagkamerater, trenere og utstyrs-prøving med Bauer!

Les mer om signeringen hos vår generalpartner Sarpsborg Arbeiderblad

Vi ønsker Leo velkommen til Sparta og Sarpsborg.

Det er en glede å kunne si at Leo Johansen Halmrast er #EnAvOss.

--

Leo Johansen Halmrast

Født: 06.05.2003

Posisjon: Center

Høyde: 184 cm

Vekt: 83 kg

Fatning: Left

Moderklubb: Vålerenga