Frisk Asker
FRI

Ett steg nærmere semifinalen - nå gjør Sparta seg klare for kvartfinale nummer to!

Første kvartfinale er historie, og nå gjør gutta seg klare for kvartfinale nummer to som spilles i Varner Arena i Asker.

Det ble en hyggelig aften i Sparta Amfi på torsdag. Det var den første kvartfinalen mellom Sparta og Frisk Asker, og den ble spilt i Sparta Amfi i Sarpsborg. Gutta var ikke helt på fra start, noe som straffet seg. Det var nemlig Frisk Asker som fikk den beste starten da de fikk en ledelse for midtperioden. Gutta fikk mye ut av pausen, og kom tilbake med en helt annen fart i andre periode. Gutta fortsatte farten i den tredje perioden, og sikret seieren i den første kampen.

Nå gjøres det klart for den andre kvartfinalen. Pucken droppes lørdag klokken 18:30 i Varner Arena.