• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Sparta starter superlag

Sparta og En Av Oss-Fondet starter opp Superlag fra januar 2024!

EN AV OSS-FONDET

En av grenene i En Av Oss-Fondet er «HOCKEY FOR ALLE». Vi har lenge tenkt på å starte opp et Superlag, og jobbet aktivt for å få brikkene til å falle på plass for å stable et fullverdig og bra tilbud på beina. Superlag er et tilbud til både barn og voksne med spesielle behov.

Deltagerne trenger ingen ferdigheter med skøyter eller erfaring fra ishockey fra før, det er et lavterskeltilbud, der læring og mestring er en del av prosessen, og også målet i lengden. Aktivitet på isen skaper trivsel, samhold, glede og motivasjon. Vi har fått på plass en gruppe erfarne trenere/instruktører som kommer til å hjelpe alle, uansett ferdighet og utgangspunkt.

Spartakontoret skal jobbe knallhardt fram mot oppstart for å stille med utstyr til låns, og dekker utgiftene ved leie av istid, turneringer og løpende utgifter for laget og deltagerne. Vårt mål er å få i gang istreningene i løpet av januar, og håper å se mange ivrige deltakere prøve seg på verdens beste idrett framover.

OPPSTARTSMØTE

Vi inviterer til oppstartsmøte for alle interesserte i Restauranten Fosby-Brakka, over Cafe Pucken i Sparta Amfi torsdag 30.11.23. kl 1700. Jenseg Bakeri og konditori sponser litt å bite i til møtet.

Disse engasjerte og erfarende trenerne har allerede meldt seg til tjeneste for Superlaget: Stig Olsen, Erik Johansson, Henrik Skullestad, Sondre Ahlsen, Stian Thorbjørnsen og Per Marius Thorbjørnsen

Vi trenger også mennesker utenfor isen for å få dette til, og støtteapparatet består per nå av: Pål Skullestad, Kai Amundrød og Cathrine Thorbjørnsen.

Ved spørsmål ta kontakt med Per Marius Thorbjørnsen på mail: [email protected] eller telefon: 92440737

VELKOMMEN TIL SPARTAS SUPERLAG