• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

OFFENSIV BACK HAR SIGNERT

Unggutten fra Stavanger kommer til Sarpsborg etter et år i finske SaPKo i Mestis-ligaen. Myreng er en skøytesterk og mobil back, med god spilleforståelse og har sine styrker i det offensive spillet.

Malmström kan fortelle at Even passer perfekt inn i profilen til sparta. Han er en ung treningsvillig back, som ønsket seg til Sparta på grunn av de gode utviklingsmulighetene som finnes her. Her får vi en toveis back, med styrker i det offensive spillet. Han er en playmaker, som vi kommer til å få god nytte av denne sesongen. At han flytta til Finland som 20-åring og ble del av et lag med nesten bare finner sier en del om hans seriøsitet, og ønske om å utvikles som hockeyspiller. Han er en spennende norsk back, som vi ønsker å hjelpe med videre utvikling, beskriver Malmström sin nyeste signering.

Jeg har alltid hørt mye bra om Sparta. Alt fra hvordan de trener og spiller til det uten om isen, sier Myreng om Sparta. Jeg tror det er en veldig fin plass for meg å ta nye steg og fortsette og utvikle meg som spiller. Da jeg fant ut at jeg hadde fått et tilbud fra Sparta var det ikke et veldig vanskelig valg.

Even ser frem til neste sesong, og å få på seg den blå drakta. Jeg tror neste sesong blir en veldig spennende sesong. Jeg tror vi kan bli et veldig bra lag. Sparta har alltid vært et lag som har trent veldig bra så jeg vet vi kommer til å være et godt trent lag. Jeg tror også at vi kommer til å være et lag som vil holde mye i pucken og prøve å styre kampene på den måten. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Even om forventningene til neste sesong.

Jeg kommer til å være en spiller som jobber hardt. Mine styrker er med pucken, så jeg ønsker å være med å bidra offensivt og være en som kan spille opp medspillere bra og prøve å sette dem i gode posisjoner. Selv om gjerne styrken min er med pucken så håper jeg å kunne bidra defensivt også. Jeg har hørt at samholdet og kjemien i laget i fjor var veldig bra, så jeg håper å kunne gli godt inn der, og være en bra lagkamerat, er måten Even beskriver seg selv.

Les mer om signeringen på SA.no Vi ønsker Even velkommen til Sparta!