Spartabloggen uke 22
Publisert: 2024-05-31
Fredagsblogg fra Solbyen!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

NÅ ØKER PRISENE!

Fra midnatt øker prisene på sesongkort i Sparta Amfi, og reservasjonene til fjorårets sesongkortinnehavere opphører.

Vil du garantert ha din faste plass til vår beste pris gjelder det å være rask!

FELT A, B, C, F, G, J: Ordinært sesongkort: 4875,- / 5375,- (etter 31. mai)

FAMILIETRIBUNE, FELT D: Voksen: 3060,- / 3560,- (etter 31. mai) Student/Honnør: 2040,- / 2540,- (etter 31. mai) Barn (6-16år): 1020,- / 1520,- (etter 31. mai)

ALLE STÅFELT: Ståplass: 1928,- Ståplass Barn (6-16år): 1020,-

SUPPORTER 2024/25: Blue Warriors på Apeberget: 1530,- (merk; Du MÅ være betalende medlem i Blue Warriors for å få denne prisen)

ALLE SESONGKORT INKLUDERER SLUTTSPILLET 2025!

KJØP SESONGKORT HER!

--

Atter en uke er klokket inn. Fredagen er her, og vi er ganske så fornøyde med uka. Styrtregn til tross, vi har fullt fokus fremover og vi bare gleder oss til det som kommer! Pollen er sånn tålig nedkjempet og vi går for en ny uke! Denne uken slapp vi nyheten om vår nye keepertrener Peter «Trötter» Andersson, og vi har fått lisens. Det er jo bara rene skjæra fryd og gammen jo!!

Men denne uken er det de under her som skal hylles ekstra mye:

ENØK SYSTEMER ER #ENAVOSS!

Ingen er så sikre på at han skal være med videre i byens Ishockeylag som Inge Bjerk. Inge har svært få betenkeligheter når Sparta ringer. Da er det kaffe og wienerbrød samt konjakk-kuler drapert i sjokolade- noe vi er svært svake for, spesielt på fredager, som gjelder.

«Send mæ mæjl» og vipps så er ENØK SYSTEMER #ENAVOSS også kommende sesong.

--

TUNE BYGGSERVICE- EN INSTUTISJON I SPARTA!

Stig-Olav og Pål er blå - dem er erkeblå!

Like sikkert som at vinter blir vår og vår blir til sommer så kan du føle deg helt trygg på at guttæne har satt penn til papir som gjør at TUNE BYGGSERVICE AS er klare for vinterens spravader.

I mange år har guttæne holdt til på Sørlietorget. Nå har de vokst ut av lokalene og flyttet til LANDEKRYSSET. Nærmere bestemt i Tuneveien 14. Her er gutta fullt i gang med å gjøre det flott for deg som stikker innom.

Skulle du være nysgjerrig på hva TUNE BYGGSERVICE AS kan hjelpe deg eller ditt prosjekt med, ja da klikker du deg inn på www.tune-byggservice.no.

--

SØRLIE PROSJEKTINNREDNINGER ER #ENAVOSS!

Aleksander er svært sjelden ikke vond å be når det kommer til sitt kjære Sparta. Han var ikke det denne gangen heller- og dermed var vi sammen klare for en lang vinter her i Sparta Amfi.

Vi er så heldige som har allierte som deg og dine herlige kollegaer-Aleksander!

--

LØRDAG 1/6 SÅ ARRANGERER ACUTIE SOMMERFEST!

Sarpsborg mest rosa butikk, og vår hoffleverandør av Damenes aften byr opp til dans med fantastiske tilbud til deg som vil oppgradere garderoben foran sommerens festivaler, for de lette dagene og de lange lyse nettene 😊

Dan-Joakim og Jan Håkon er konferansierer og loser oss gjennom dagen med snert og skudd fra hoftepartiet fra klokken 12 til klokken 15-ish denne dagen. Vi har selvsagt snacks og drikke som kjøler ned og piffer opp😊

Da er det hælja i Sarpsborgveien 10, vi prekæs te uka! HEIA SPARTA OG GOOOOOOD HELG!

Tina Scott
GENERALPARTNERE
PLATINAPARTNERE