Spartabloggen uke 24
Publisert: 2024-06-14
Det nærmer seg sommerferie, men her er det ingen som ligger på latsiden. Få med deg det som rører seg rundt Sparta om dagen i ukas blogg.

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

Atter en fredag er i historiebøkene og denne uka var intet unntak. Vi har vært på farten hele uka og det har resultert i flere forlengelser og nye spennende prosesser som vi har skikkelig trua på. Vi gleder oss til det som kommer!

MEN DENNE UKEN ER DET DISSE SOM SKAL HYLLES

PIAB ER #ENAVOSS!

For tredje sesongen på rad er Ole Johnny og Irene klare for en lang vinter sammen med oss her i Sarpsborgveien. Det er så gøy med stabile, lojale partnere som er med på reisen vår- for sammen bygger vi sten for sten!

Skulle du være nysgjerrig på hva PIAB kan hjelpe deg og din bedrift med- spesielt om du trenger løfteutstyr og er opptatt av HMS? Ja da klikker du deg inn på www.tawi.com/no så åpenbarer verden seg!

--

BYGGMESTER AAGE NILSEN ER #ENAVOSS!

Kenneth og gjengen er klare som egg for en ny sesong i landets eldste ishall. Guttæne er ganske klare på at de alltid er med å støtte opp om byens idrettslag. Herlig guttær!

Vi gleder oss til en ny vinter med dere her i Amfi'n

--

JAN EDVARDSEN AS ER #ENAVOSS!

Jeanette og Gjermund er knallblå også i den kommende sesongen. Vi skal sammen heie på de blåes tropp og vi kan ikke annet enn å juble for at JAN EDVARDSEN AS er #EnAvOss!

--

BYENS GLASSMESTER, NEMLIG GLASSMESTER STRAND ER #ENAVOSS!

Like sikkert som banken er at GLASSMESTER STRAND er klar for et nytt år med de blå på Brevik.

Geir øker igjen sitt engasjement her i Amfin og vi er så glade for at du alltid er #EnAvOss!

--

De siste ukene har det også foregått mye annet i Sparta også!

Vi har solgt sesongkort så det suser! Mange har fornyet sine sesongkort fra forrige sesong, og en del helt nye sesongkortinnehavere har vi også fått!

Tusen takk for at dere er #EnAvOss 💙

Har du glemt å kjøpe sesongkort?? KJØP HER!

--

Showfabrikken og Tune Prestegård presenterer:

Tune in på Idylliske Tune Prestegård fredag 2. august 2024.

Opplev uforglemmelige musikalske øyeblikk fra øverste hylle denne kvelden. BigBang, Kurt Nilsen, Ulrikke Brandstorp, Kira og Glenn Gulli setter tonen.

Vi kommer! Kjøp billett du også - Trykk her!

Ses på Tune Prestegård 2. august!

--

Nettverket har gjenomført en fantastisk golfturnering, Sparta Open, der det ble nettverking, mingling, mye varierende golf, og kjempegod stemning! Nå er vi klare for å fortsette å bygge nettverk, og vi alle er enig om en ting: Sammen skal vi løfte Sparta til nye høyder!

Tusen takk til nettverket for en super dag på Skjeberg golfklubb!

Ønsker din bedrift å høre er om vårt nettverk? Ta kontakt med oss!

Jonas Holøs leter etter en ny spiller som kan komme inn i troppen før det drar i gang i august, derfor har vi lansert SPILLERSTØTTEN 24/25 - En mulighet for dere alle å bidra til at vi kan få et enda bedre rustet lag foran den kommende sesongen!

Ønsker du å lese mer? Trykk her!

Bidra? Trykk her!

Da er det hælja i Sarpsborgveien 10, vi prekæs te uka! HEIA SPARTA OG GOOOOOOD HELG!

Tina Scott
GENERALPARTNERE
PLATINAPARTNERE