Konkurranse: Slaget om Østfold!

I romjula står slaget om Østfold! 28. desember kl. 16.00 i Sparta Amfi og 30. desember kl. 18.30 i Stjernehallen møtes lagene til et back-to-back oppgjør, og det kommer til å bli hett!

I den forbindelse har begge klubbene sammen med Sparebank1 Østfold Akershus laget en konkurranse der ditt lag kan vinne 10.000 kroner! Alle lag i Sarpsborg og Fredrikstad kan melde seg på, uavhengig av hvilken idrett dere bedriver.

 

Hvordan melde seg på:

Lag en video i liggende format der laget ditt formidler tydelig, og gjerne i kor hvorfor ditt lag bør vinne og hva dere vil bruke 10.000 kroner til! - og selvsagt må dere også fortelle hvilket lag dere tror vinner Slaget om Østfold! Sparta eller Stjernen???
Vi ønsker at dere stiller opp i deres lags kampdrakter på videoen.

Vi vil ved konkurransens slutt nominere ti lag i Sarpsborg og ti lag i Fredrikstad som alle blir invitert til kampen som spilles i din by, hhv. Sparta Amfi (28.12) og Stjernehallen (30.12) der vinnerne blir utropt og prisen delt ut. De to juryene består av av Sparta/SP1 og Stjernen/SP1.

Send ditt bidrag til tina@sparta.no, merk mailen med "Slaget om Østfold» og legg ved navn på laget, alder og hvilken idrett dere bedriver, vi trenger også en kontaktperson eller to, så vi får tak i dere ved en eventuell nominasjon. 
Innsendingsfrist av video er 22. desember kl 23.59.

Videoene vil jevnlig bli gjennomgått og postet på konkurransens facebookside frem mot konkurransens innsendingsfrist.


Lykke til!