Stjernen
STJ

Sesongens siste seriekamp i Sparta Amfi

Sparta er klare for sesongens siste seriekamp, og vi avslutter med et Østfold-derby i Sparta Amfi i morgen.

I morgen kommer våre naboer fra Fredrikstad for årets siste seriekamp og det femte møtet mellom Sparta og Stjernen. Lagene møttes sist gang i januar og da var det Sparta som tok turen til Fredrikstad og Stjernehallen. Den første perioden var jevn, men ingen av lagene fikk pucken i mål før den første pausen. Den første scoringen kom like etter pausen, og det var Sparta som kunne gå til den siste perioden med en ettmålsledelse. I den siste perioden så var det Sparta som skulle forsvare ledelsen, og det gjorde de med å doble den. Det var Sparta som kunne juble for seier i Østfold-derbyet når sluttsignalet gikk av.

Sparta og Stjernen har vunnet to av de fire tidligere møtene hver, og i morgen skal lagene krige om hvem som vinner det femte og siste møtet. Begge lag kjemper om tre viktige poeng som avgjør hvilken plassering de får på tabellen føre sluttspillet- og for øyeblikket så er det kun ett poeng som skiller lagene fra Østfold. Pucken droppes i Sparta Amfi førstkommende tirsdag klokken 19:00.

• Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 49 – Flere 63
  • +/-: Sebastian Selin 24 – Austin Edward Cangelosi 29
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 54 – Kåre Benjamin Byrkjeland 49
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 149 – John Nicholas Piccinich 158