Stjernen
STJ

Svak midtperiode avgjorde!

Det ble et tungt tap hjemme mot Stjernen i siste kamp før jul.

Tunge ben og trøtte hoder preget deler av kampen og midtperioden ble avgjørende i Stjernens favør denne siste kamp før jul. To godkjente perioder hjalp lite når Stjernen scoret tre og kontrollerte hjem seieren og tross en sur avslutning før juleoppholdet leder man serien når man tar en drøye to ukers pause fra seriespillet. Nå blir det noen etterlengtede fridager og forhåpentligvis med flere tilbake fra skader. For i denne kampen måtte Teppo gå av isen etter en smell i andre, men han er forhåpentligvis tilbake sammen med flere andre etter jul.

Jevnspilt start Det var en åpningsperiode preget av mye nerve, kriging og ett mål til hvert av lagene. Sparta kom best i gang og satte standarden fra start, men Stjernen tok over etter en tidlig utvisning på Soudsky. Det var likevel Sparta som kunne juble først etter at god forechecking og et godt skudd fra Meisingset sørget for 1-0. Ledelsen skulle holde seg noen minutter før en defensiv miss gjorde at Cangelosi helt alene satte inn utligningen. Man fikk en mulighet mot slutten i overtall uten og lykkes.

Svak midtperiode Det var Stjernens periode fra start fram til reduseringen til Lundberg. Man slapp unna de første minuttene når Stjernen gikk på skøyter og vant alt av dueller samt andrepucker. Men, så kom scoringene på rekke og rad og et par av baklengsmålene burde vært unngått, men ble hardt straffet for feil På slutten kom håpet i denne matchen da Emil Lundberg reduserte og i sluttminuttet var man ytterst nær 3-4 i overtall, men det ble med det ene. En lang motbakke måtte bestiges i tredje periode.

Et ærlig forsøk Mye kamper med lite folk og mange ute preget de to siste kampene før jul, men gutta skal ha for forsøket i tredje periode. Det var spill mot et mål i tredje periode, men man klarte ikke å overliste Eliasson og det ble et tungt hjemmetap mot naboen.

Kampfakta: Sparta – Stjernen 2-4 (1-1,1-3,0-0)