Manglerud
MAN

På lørdag blir det tur til Oslo!

Det ble litt spennende da Ringerike tok turen til Sparta Amfi torsdag kveld. Etter den første perioden gikk lagene til pause på stillingen 0 - 0.

Etter den første pausen så var det helt åpent og begge lag kjempet om en ledelse inn i den tredje perioden. Men ingen pucker fant målet, og alt skulle avgjøres i den tredje perioden. Det var klart for den siste perioden, og det var da hjemmelaget viste seg frem. Henrik Knold sendte Sparta i føringen og nå gjaldt det å holde på ledelsen. Selv om Ringerike fortsatte presset med 6 utespillere og tomt mål så var det Sparta som til slutt kunne juble da de doblet ledelsen ved Martin Grönberg i åpent mål og sikret nok en seier.

Klare for tur til hovedstaden.

Nå er det klart for helg og bortetur til Oslo hvor Manglerud Star venter i Manglerud Ishall. Sparta og Manglerud har møttes to ganger tidligere denne sesongen, og i de tidligere møtene så er det Sparta som har jublet for seier. Gutta er inne i en utrolig god periode med en lang seiersrekke (11 seiere på rad), og er klare for å kjempe for tre poeng i det som kan bli en tøff bortekamp i Manglerud Ishall.

Pucken droppes førstkommende lørdag klokken 16:00.

• Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 25 – Darien Johnathan Craighead 25
  • +/-: Sebastian Erik Selin 21 – Anders Jonassen 1
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Emil Lindberg Frøshaug 24
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 75 – Darien Johnathan Craighead 75