Sparta
SPA

Sparta reiser til Hønefoss!

Da er det klart for en ny bortekamp, denne gangen tar gutta turen til Ringerike og Schjongshallen.

Sparta leverte på høyt nivå da Grüner tok turen til Sparta Amfi. Sparta viste virkelig at de var på hjemmebane da de startet den første perioden på best mulig måte, og rett etter utligningen til Grüner satt så fortsatte de og gikk til den første pausen med en tomålsledelse. Selv med en tomålsledelse så roet ikke gutta ned, de scoret ikke bare ett, men to mål før den siste perioden skulle spilles. Den tredje perioden ble noe jevnere da Grüner scoret to, men til lite hjelp. Sparta kunne juble da sluttsignalet gikk av, og tre poeng ble igjen i Sarpsborg etter en sterk 7-3 seier.

Nå er det klart for en ny kamp, og denne gangen er det en bortekamp som står for tur. Sparta skal få måle krefter i Schjongshallen på Hønefoss hvor Ringerike venter. Sparta og Ringerike har møttes en gang tidligere denne sesongen, noe som ble en jevn og tøff kamp for begge lag. Der ble alt avgjort i sudden death, og det var Kristian Jakobsson som sikret seieren i Sparta Amfi.

Gutta er klare for kamp i morgen! Pucken droppes i Schjongshallen klokken 18:30.

• Beste poengplukker: Hans Kristian Jakobsson 12 – Leonards Rimjans 14
  • +/-: Sebastian Erik Selin 11 – Leonards Rimjans 0
  • PIM: Marcus Fagerudd 29 – Thor Jørgen Torp Friestad 52
  • Skudd på mål: Sebastian Erik Selin 36 – Leonards Rimjans 35