Stavanger
STA

Stavanger borte på tirsdag!

I forrige kamp kriget gutta seg til seg seier nummer åtte på rad!

Det var klart for nok et spennende oppgjør da Sparta tok turen til Eidsiva Arena hvor Lillehammer ventet. Lillehammer hadde fordelen av at de hadde vunnet de tidligere oppgjørene denne sesongen, men det så ikke ut til å påvirke Sparta da kampen var i gang. For det var Sparta som var det første laget som kunne slippe jubelen løs denne lørdagen da de tok ledelsen i den første perioden. Etter den første pausen så var det nok en gang mer jubel fra gutta i blått som doblet ledelsen og gjorde jobben enda vanskeligere for hjemmelaget. Og det ble vanskelig for hjemmelaget da den siste perioden ble uten scoringer og tre poeng ble med hjem til Sarpsborg.

Etter seieren på Lillehammer så er det klart for nok en bortekamp og denne gangen er det Stavanger Oilers og DNB Arena som venter. Sparta har så langt denne sesongen møtt Stavanger Oilers en gang, og det var da de tok turen til Sparta Amfi. Forrige møte var ikke bare jevnt, men også utrolig spennende da det ikke ble avgjort i ordinær tid. Men etter mange nervepirrende minutter så var det Sparta som kunne juble foran egne supportere i Sparta Amfi.

Vi gleder oss utrolig mye til kamp førstkommende tirsdag i DNB Arena. Pucken droppes 18:00.

• Beste poengplukker: Kristian Jakobsson 23 – Daniel Thomas Kissel 24
  • +/-: Sebastian Erik Selin 17 – Bryce Maurice Joseph Gervais 13
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 52 – Carl Christoffer Karlsen 33
  • Skudd på mål: Kristian Jakobsson 62 – Daniel Thomas Kissel 58