Vålerenga
VIF

Sparta vs Vålerenga på torsdag!

Det ble en vanskelig kamp for Sparta da de tok turen til Hamar forrige søndag.

I søndagens kamp mot Storhamar fikk gutta fra Sarpsborg kjenne det fra første periode, da hjemmelaget fikk gå til den første pausen med en tomålsledelse. Jakobsson tente håpet for Sparta da han fikk halvert Storhamars ledelse før den siste perioden skulle spilles, men der var det hjemmelaget som ville mest og senket Sparta med tre mål.

Men allerede torsdag så er det klart for en ny kamp, og en ny sjanse for tre poeng da Vålerenga kommer på besøk til Sparta Amfi. Vålerenga har fått en sterk start på årets sesong som har resultert i en foreløpig andreplass. Vålerenga kommer til Sparta Amfi med fire strake seiere og kun få poeng opp til tabelltoppen.

Gutta er klare for en tøff kamp i Sparta Amfi og en revansje fra forrige søndag. Målet er at tre poeng skal bli igjen i Sparta Amfi torsdag kveld, og vi håper så mange som mulig tar turen for å hjelpe gutta med å stanse seiersrekken til Vålerenga. Pucken droppes 18:30 i Sparta Amfi.

• Beste poengplukker: Hans Kristian Jakobsson 8 – Mark Auk 9
  • +/-: Flere 3 – Flere 5
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 27 – Flere 4
  • Skudd på mål: Hans Kristian Jakobsson 20 – Mark Auk 20