Stavanger
STA

Sesongen over for Sparta!

Det ble tap i DNB Arena på lørdag i den 7. semifinalen og Oilers skal spille finaler mot Storhamar.

1. periode:

Det ble en jevnspilt første periode hvor det var mye kriging og få sjanser begge veier. Men, det står ikke på nervene og begge lag er litt forsiktige framover og sikrer godt hjemover.
Begge lag hadde hver sine store muligheter, og aller nærmest for oss var Emil Lundberg som ikke klarte å overliste Holm når han kom helt alene. Fortjent med null scoringer og like langt etter første tjue.

1. periode:

Etter en jevnspilt første periode var det Oilers som kjørte andre fra start til mål. Skuddene endte på 22-0 til vertene og man kan takke et oppofrende forsvar og en meget god Tobias Norman for at det fortsatt stod målløst etter 40 spilte minutter.

Spennende tredje periode for tur, alt eller ingenting på spill

1. periode:

Det ble bare nesten og man røk i kamp sju hvor det avgjørende målet kom i åpen kasse. Men, dette Spartalaget er et lag med stor lagmoral og det har de vist gjennom hele sesongen. For et lag, vi er stolte av dere!

Takk for sesongen Sparta og vi gratulerer Oilers med finale spill.