Narvik
NAR

Slo tilbake i Nordkraft Arena

Det ble unødvendig spennende, men man slo tilbake med 3-1 borte mot Narvik i ettermiddag.

Det var nerver helt inn etter et sjansesløseri hvor kampen burde vært avgjort etter andre periode. Den avgjørende scoringen kom drøye minuttet før slutt da det ble dømt teknisk mål da Kristian Jakobsson ble felt alene mot det tomme målet. Dermed fikk man revansje for gårsdagens 1-4 tap.

En åpningsperiode som kan deles opp i to. En svak første halvdel hvor man tok for mange utvisninger som Narvik utnyttet med scoring med to mann mer isen til en sceneforandring siste åtte minuttene. Nok er nok bestemte Martin Grönberg og trampet på lekkert vis gjennom og satte inn 1-1. Det virket for etter det var det kun et lag på isen, for vertene hadde ikke skudd på mål derfra og til pause. Så kom endelig scoringen i overtall også da Grönberg satte sitt andre etter keeper-retur.

Etter en tidlig utvsning så var det kun Sparta for alle pengene i midtperioden. Man radet opp sjanser og gjorde alt rett med unntak av å få scoringene framover som hadde vært veldig fortjent. Et massivt overtak hjalp lite for Oscar Fröberg storspilte i Narvik målet og man gikk inn i tredje fortsatt med en knapp ledelse.

Manglende effektivitet førte til spenning de siste tjue minuttene, og det var en jevnspilt periode hvor Sparta spilte på resultat for det viktigste var å slå tilbake og ta med seg tre poeng. Det lyktes og spikeren i kista var det tekniske målet til Jakobsson.