Lillehammer
LIL

Sparta - Lillehammer 3-2 etter straffer

Avgjorde på straffeslag!

Det er en meget fartsfylt og underholdende periode vi får levert av to skøytesterke lag. Det er gjestene som kommer best i gang når Austin Cangelosi tar en runde i offensiv sone før han legger pucken i nettaket. Cangelosi er også mannen bak 0-2, ikke like fint denne gangen, men scoring blir det. Så kommer reduseringen, Emil Martinsen Lilleberg tar turen opp fra backplass og setter pucken inn under Gran til 1-2. Det er også stillingen til pause. Sparta har skapt et par enorme sjanser, ved Martin Grönberg og Kristian Jakobsson og i spill 5 mot 3 var pucken fra Magnus Nilsen på innsiden av stolpen, men spratt ut igjen og i undertall kommer Victor Öhman på en breakaway, men setter pucken over mål så her er det fortstatt gode muligheter for de blå.

Her er det to lag som ønsker å sette høyt tempo på skøytene hver gang de får pucken noe som gir oss en meget åpen kamp. Sparta må klarere en puck bort fra mållinja, men det er det nærmeste noen av lagene kommer i midtperioden. Vi venter fortsatt på ketchupeffekten når det kommer til Spartas målproduksjon, da blir det mye moro på Brevik.

I tredje periode kjemper Sparta langt og lenge for utligningen og med ni minutter igjen setter Sander Thoresen inn 2-2. Det blir tungt mot slutten med to utvisninger på rad, men Sparta holder unna og det går til overtid. Der er det nære når Henrik Knold smekker pucken i metallet. På straffene plukker Tobias Normann det som kommer og når både Sander Thoresen og Samuel Salonen setter sine sjanser så kan gutta juble for to poeng!