Manglerud
MAN

Manglerud Star - Sparta 1-3

Sparta seiret i garasjen!

Det bølger frem og tilbake i starten av kampen og i et par situasjoner får Tobias Normann vist seg bra frem i sin debut fra start. Sparta har et visst overtak utover i perioden, men det er Manglerud Star som scorer først. Ole Julian Bjørgvik Holm som nylig ble draftet av Columbus Blue Jackets setter inn 1-0. Spartas avlsutninger blir enkle for Furseth i M/S-buret.

Sparta får en tidlig utligning i midtperioden, det er Christoffer Karlsen som kommer på bakre stolpe og etter flott spill i overtall setter Karlsen 1-1. Mathias Trygg treffer stolpen for M/S og det er hjemmelagets største sjanse i perioden. Karlsen kan bli tomålsscorer, men får ikke overlistet Furseth på straffeslag. Sparta ligger tungt på i midtperioden og har flere lange angrep og tilslutt sitter 1-2. Martin Grönberg får masse tid og rom og drar ut Furseth. Sparta snur kampen i 2.periode og leder 1-2

Endelig begynner man å se bedring i Sparta effektivitet, Eirik Børresen får gå ganske enkelt inn i gjestenes sone og fra toppen av sirkelen kommer det et hardt og meget godt plassert skudd som Furseth må se bak seg. Sparta gjør en solid match og Tobias Normann leverer godt i sin første kamp fra start og slik blir det poeng av.

Kampforløp

1.periode

07:59 Utvisning SPA Eirik Børresen 2 minutter for slashing

18:29 Mål 1-0 Ole Julian Bjørgvik Holm (Kjetil Martinsen, Joachim Engebråten Hermansen)

Skudd:11-11

Utvisninger: 0 - 2 min

2.periode

20:29 Utvisning M/S Tord Thoresen 2 minutter for holding

21:35 Mål 1-1 Christoffer Karlsen (Martin Grönberg, Victor Öhman)

21:48 Utvisning SPA Håkon Løken Pedersen 2 minutter for farefullt spill med høy kølle

30:26 Straffe til Sparta forårsaket av M/S Christer Simonsen for holding

31:04 Utvisning SPA Samuel Salonen 2 mintter for tripping

33:30 Utvisning M/S Emil Frøshaug 2 minutter for tripping

39:37 Mål 1-2 Martin Grönberg

39:37 Utvisning M/S Joachim Engebråten Hermansen 2 minutter for usportslig opptreden

39:59 Utvisning SPA Victor Öhman 2 minutter for hekting

Skudd: 4-13

Utvisninger: 3x2 min - 3x2 min

3.periode

43:42 Mål 3-1 Eirik Børresen 44:59 Utvisning SPA Christoffer Karlsen 2 minutter for tripping