• Hovedpartnere

    Partnere

- Sparta er best på utvikling

Håkon Løken Pedersen kunne ikke forestilt seg en bedre klubb å utvikle seg i enn Sparta.

  • Det er ingen annen klubb i Norge som er bedre på utvikling enn Sparta. Det er heller ikke så mange klubber i Norge som trener så mye som vi gjør.

Det sier Håkon Løken Pedersen (22) til Sparta TV.

22-åringen har vært i Sparta hele karrieren sin, og har nå valgt å ta ett år til.

  • Sparta har behandlet meg bra og jeg trives godt her. Jeg ønsker selvfølgelig å komme meg videre i karrieren, og SHL er drømmen. Men nå vil jeg være her og bli bedre på en del ting, og da føler jeg at denne klubben kan hjelpe meg med det.

På spørsmål om hva som er bra med Sparta, svarer han følgende:

  • Vi har gode fysioterapeuter, gode treningsmuligheter, to isflater, mye istid, vi har Sjur (Robert Nilsen, red.anm.) og Sten Gunnar (Jørgensen, red.anm.). Det er rett og slett mye bra folk i klubben, sier han.

Løken Pedersen har hatt sin beste start på sesongen (poengmessig) i karrieren, denne sesongen. Etter 18 kamper står han med ett mål og 12 assists. Han ønsker også å utvikle det offensive enda mer neste sesong.

  • Jeg tror det er bra at man har backer som både kan forsvare hjemover, og produsere fremover.

I løpet av det neste kontraktsåret ønsker Løken Pedersen å utvikle seg enda mer som en mer spillende back. Han har denne sesongen fått muligheter i overtall, og det er noe han ønsker mer av.

  • Jeg ønsker å ta mer ansvar i de viktige rollene i kampsituasjoner. Man må selvfølgelig gjøre seg fortjent til det, men det er noe jeg kommer til å jobbe med, sier han.