• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 42

FREDAG I SOLBYEN! 

Vi er høyt oppe etter en meget god uke med gode sportslige resultater. Og i morgen, ja da skal vi måle krefter mot Ringerike på Hønefoss. Lykke til guttær!

Fredagsbloggen er gitt deg av www.naringsliv.no

Magasinet Næringsliv er stolt partner av Sparta og Fredagsbloggen! 

--

Etter en herlig uke siden sist vi skrev denne bloggen, så har vi gått fra seier til seier. Vi som sitter og glaner ut i Sarpsborgveien 10 blir bare mer og mer imponerte av guttæne våres! 

Vi har pyntet opp hovedinngangen i landets eldste ishall. Og det vi kan si er at ikke alle helter bruker kappe! Først har vi Thomas fra FOSBY AS som kom kjørende fra klokkergårdsveien og opp til amfin i lift, slik at Nicklas fra ANCHORLIFT TECHNIC AS kunne få opp det nydelige seilet som gjør at det levner svært liten tvil om hvor du skal gå inn når du kommer på kamp i katedralen på Brevik. 

FOSBY, en bauta i Olavs by, en solid partner og ALLTID VED DIN SIDE!  Skulle du trenge lift, Stillas eller kran? Da slår du disse sifrene og havner hos: 

-FOSBY LIFT: 69 13 25 01 

-FOSBY STILLAS: 69 13 25 03 

-FOSBY KRAN: 69 13 25 02 

Nicklas og Roy hos ANCHORLIFT TECHNIC, ja de er også klare for og sørve deg. Trykk deg inn på: Anchorlift Technic for mer informasjon om hva Asker-baserte ANCHORLIFT TECHNIC kan gjøre for deg og din båt.

Roy og Nicklas er i særegen klasse når det gjelder alt innen ditt båthold! 

TUSEN TAKK FOR HJELPEN GUTTÆR! #EnAvOss

--

Dagen etter at Frisk Asker ble slått 3-4 i Askerhallen stilte stjernekeeperen vår, Jake Patterson og vår viktige løper, Daniel Olsson Trkulja opp på Lande skole sitt skoleløp i Landeparken for å heie på de ivrige barna! Her løp elevende runder for å samle inn penger til årets tv-aksjon - Barn, ikke brud! Det ble autografskriving og selfies, og litt hockeyprat, og vi gleder oss allerede til å reise ut for å treffe flere barn og unge i tiden fremover.

Se også sparta sitt bidrag til tv-aksjonen på Sparta TV på Youtube HER!

Vi er så heldige som får lov til å bli med på så mye viktig og gøy!

--

BACKITUP ER #EnAvOss!

Patrick Braseth og resten av gjengen er såklabert #EnAvOss også denne sesongen.  

Om du skulle trenge ekspertise innen

-ASP 

-Backup 

-Datadrift og overvåking 

-Internett eller Helsenett,

så kan vi trygt anbefale en tur innom www.backit.no eller slå en pling til BACKITUP på: 69 87 71 71 

Hils fra oss i Sparta å si at vi er veldig fornøyd!

--

GRETLAND RENO AS ER #EnAvOss!

Emil startet for tre år siden opp GRETLAND RENO AS. Siden den gangen har han blitt med i Sparta, og aldri sett seg tilbake. Vårt lojale nettverk har sørget for at GRETLAND RENO AS nå er en betydelig aktør i avfallsbransjen, og en vi er enormt stolte av å ha i vår portefølje. GRETLAND RENO AS er lokalt forankret i solbyen, og du ser han på sin daglige runde, smilende bak rattet i en Scania.  

«Gretland Reno er et firma som tilbyr å hente ditt avfall der hvor du befinner deg. Enten det er hjemme, på jobb eller på hytta. Dette gjelder både sporadisk henting og fast henting.   Sammen finner vi den beste løsningen for deg eller din bedrift. Hos oss er det kundens behov og ønsker som står i fokus, og vi ønsker å gi deg som kunde best mulig service!    Ja, Emil. Dette kan vi skrive under på. Vi er så ekstremt glade for at nettopp GRETLAND RENO er #EnAvOss!

Du! Sjekk ut www.gretlandreno.no eller ring Emil på 926 04 153.  

--

Da gjenstår det bare å ønske alle en nydelige helg! HEIA SPARTA! #EnAvOss #ByensKrigere