STO

Knepent tap mot Storhamar!

Det er en underholdende førsteperiode som blir levert av to lag med fart og vilje.

1.Periode

Det er gjestene som får den første muligheten til å vise seg frem i overtall etter at Martin Grönberg pådrar seg en to minutters utvisning for slashing. men selv i undertall klarer hjemmelaget å legge presset på Storhamar, og kommer med flere gode sjanser. Sparta er fulltallige igjen og det tar ikke lang tid før Victor Öhman får tak i pucken og setter den bak Storhamars Viktor Kokman. Minuttene etter målet skal vise seg å bli noe kaotiske for hjemmelaget sin del. Med flere utvisninger og mye frem og tilbake fra utvisningsboksen blir det vanskelig for Sparta å stoppe Storhamars Eskild Bakke Olsen. Stillingen til pause er 1-1 og det gjenstår to perioder som blir spennende for begge lag.

2.Periode Den andre perioden starter som den første sluttet for Sparta sin del, Victor Öhman pådrar seg en utvisning tidlig i perioden for forsinkelse av spillet. Men Sparta presser høyt og rydder unna. Storhamar spiller seg gjennom forsvaret til Sparta og Mikael Zettegren setter pucken i mål og Storhamar tar ledelsen for første gang i kampen. Sparta får sin første mulighet i overtall og kommer til to større sjanser, men får ikke pucken i mål. Det skjer mye i kampen, uten at noen av lagene kommer til de største sjansene. Christoffer Karlsen holder på puck lenge og sender den perfekte pasning til Emil Lilleberg som setter pucken i mål og stillingen er nå 2-2!

3.Periode Den siste perioden er i gang og Storhamar starter perioden i overtall. Etter noen minutters spill er det Sparta som tar styringen i kampen og kommer til flere gode sjanser. Mye temperatur og vilje ute på isen når den tredje perioden nærmer seg halvspilt, to lag som har et stort ønske om tre poeng her nå. Storhamar klarer å samle seg og får satt pucken i mål. Tiden begynner å renne ut for Sparta sin del, og med bare litt over to minutter igjen på klokka så pådrar Niklas Roest seg en utvisning. Det blir vanskelig for Sparta på slutten og det er Storhamar som tar med seg tre poeng hjem til Hamar.