• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Toårskontrakt på Soudsky!

Det er en gledelig nyhet at Sparta har sikret seg den stabile backen i minst 2 sesonger til.

Etter en halv sesong i blått har Sparta og Soudsky kommet til enighet: Det blir minst to sesonger til i Sparta. Sparta Media har tatt en prat med backen om kontraktsforlengelsen.

Hvorfor ble det Sparta i to sesonger til, Robin?

-Jeg har fått en bra sportslig start her i Sparta. Jeg liker klubben og det den står for. Det er en tillitserklæring å bli tilbudt en toårskontrakt. Her får jeg styre mye av min fystrening selv, og det er en stor gruppe som er glad i å trene mye i dette laget, så jeg har alltid noen å trene med, som pusher og motiverer hverandre, og istreningene har høy intensitet og godt hockeyfaglig innhold.

Hvordan er det å spille for en ny klubb under en sesong som dette?

-Det har vært en veldig oppstykket sesong: sykdom, karantener, lenge mellom kamper og til og med helt lockdown i ishallen uten mulighet til å trene. Man mister flowen med karantenene, når man ikke kan trene hele laget sammen til en hver tid. Håper på en hel sesong, uten stopp og med fulle tribuner neste sesong. Jeg gleder meg til å oppleve stemningen i Amfi’n med publikum på tribunen. Husker da jeg kom hit med Lillehammer, det er få plasser det blir bedre trøkk enn her når det er liv i hallen. Dette vil jeg oppleve som Spartaspiller og!

Har du fått utviklet deg som hockeyspiller under dette første halve året?

-Jeg føler jeg har utviklet meg og ønsker å fortsette den utviklingen jeg har startet på nå. Det er få plasser det er bedre muligheter til det enn her i Sparta. Jeg har glidd godt inn i gruppa og fått godt kontakt med spillerne og trenerne, og har levert et jevnt over godt nivå i kampene også. På tross av hakkete sesong kampmessig har jeg fått en treningshverdag her som passer meg perfekt, og mye spilletid i kampene.

Som Fredrikstadgutt, hvordan har stemningen hvert fra den andre byen?

-Jeg fikk litt tyn i starten fra fredrikstad-folk jeg ser ofte, men hele familien min har tidligere enten spilt eller vært trener i Sparta. Både søster og mor har spilt her, og far har vært trener, så nå var det min tur. Jeg er glad jeg fikk den muligheten.

.. og hvordan har det vært å spille Østfold-derby i blå drakt og møte gamle lagkamerater i Lillehammer?

-Derbyene har vært morsomme, det er alltid spesielt å spille mot moderklubben, men det er så lenge siden jeg selv spilte i Stjernen at jeg ikke har tenkt veldig på at det er moderklubben min, jeg vil bare vinne kampene uansett hvem vi møter. Det var mer spesielt å møte Lillehammer den første gangen, og spille mot kompiser jeg hadde hele ungdommen min med og spilte sammen med lenge.

Vi er godt fornøyd med denne sterke signeringen og at vår mest stabile back denne sesongen blir å se i den vakre blå drakta i minst to sesonger til! Robin Soudsky er #EnAvOss!

Se intervju med Robin på vår Facebook-side eller på vår YouTube-kanal!