• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 4

Fredag og helg igjen!

Det er en solfylt vinterdag i Sarpsborg, vi nærmer oss(forhåpentligvis) en oppstart av Fjordkraft-ligaen og vi er ladet med optimisme! I dag kom det et nytt serieoppsett, og vi håper vi får vår første kamp 4. februar, hjemme i katedralen på Brevik kl. 18:30. Dessverre er det nå ikke lov med publikum på noen kamper i Fjordkraft-ligaen enn så lenge, men vi fortsetter med livestudio før, under og etter kamp, en sending vi utvikler litt sending for sending, og håper nå å kunne levere ett enda bedre produkt fremover. Sumo sender kampene i sin helhet som vanlig.

Noen av oss har hatt hjemmekontor denne uka, andre har vært i Sarpsborgveien. Fellesnevneren er dog at vi satt målene klare, og ready to go!

Vi starter med en gladmelding:

LUDVIG KAMPERHAUG AS ØKER SITT ENGASJEMENT OG ER #ENAVOSS OGSÅ I 2021/22 SESONGEN!

Etter en uke med mailing fram og tilbake, ble vi enige og satt navnetrekkene på kontrakten og vi er overlykklige for at LUDVIG KAMPERHAUG AS er tvers igjennom blå!

LUDVIG KAMPERHAUG AS vil også neste sesong ha sin klassiske videosnutt på kuben når motstanderen får utvisning, og ha logoen på Spartaguttas skuldre.

Vi snakket litt med Espen, og han kunne fortelle følgende om seg og sitt:

TRADISJONER, KVALITET OG FLEKSIBILITET I OVER 80 ÅR

Etablert i 1936 av Karl Ludvig Kamperhaug som enkeltmannsforetak og opererte under navnet «Kvikk Transport» i en periode. Begynte med asfalt i det små på 60-tallet, da med sønnene Ole-Bjørn og Per Ludvig Kamperhaug i førersetet. I dag har tredjegenerasjon, Espen Kamperhaug, overtatt stafettpinnen.

Du kan lese mye mer om Ludvig Kamperhaug AS HER, en fantastisk side utviklet av en annen i B2B-nettverket, nemlig Verdi Media AS.

Her finner du priskalkulator og inspirasjon til ditt prosjekt, enten du er privat eller et foretak.

Hvorfor Sparta, Espen?

-En stor del er at jeg personlig elsker ishockey generelt og Sparta spesielt. Det er i likhet med Ludvig Kamperhaug AS en historiefull institusjon innenfor sitt felt. En annen stor del, som jeg mener Sparta har blitt meget bra på er B2B. Vi ser mer utstrakt bruk av partnere seg i mellom, og fellesnevneren er at vi alle ønsker Sparta opp og fram. Ikke rent sjelden mimrer vi tilbake til den aprilkvelden i 2011. Vi vil ha en slik hockeyfest igjen og igjen!

Vi er begge samstemte om at vi gleder oss til Amfi`n i Sarpsborgveien 10 åpner for alle, slik at den fantastiske stemningen igjen kan syde over Brevik.

PS! Det kommer mer moro fra Espen og gjengen hans i Ringtunveien på Grålum, så følg med!

LUDVIG KAMPERHAUG, #ENAVOSS!

Vi bygger for fremtiden!

Det er ikke bare gutta på kontoret som er på jobb. Også Malmström er aktiv om dagen og vi har allerede fått signaturen til 3 av gutta på årets lag: Labori, Falk-Larssen og Soudsky er med videre i 2 sesonger til.

Klokken 17:00 kommer det en ny signering! Se livesending på vår facebook-side, YouTube-kanal eller her på Sparta.no !

Vi ønsker #SpartaFamilien god helg.