• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 16

Atter en solfylt fredag i Sarpsborg, helgen er her og vi har sendt Sjur til Kongens København med landslaget.

Vi er skikkelig i gang med forberedelsene, vi jobber for fulle mugger med nye og eksisterende partnere og vi har så smått bestilt oss litt mer jobb som skal gavne den hockeyglade Sarpingen!

Hva er nå dette da? JO! Vi skal bygge pub! Under b-feltet i landets eldste ishall, der skal vi bygge en pub. Her har vår gode samarbeidspartner i Wilhelm Varnes og hans XL-BYGG sørget for alt vi trenger for dette prosjektet. Arbeidet utføres av oss her på kontoret og støttegruppa u-20, som består av gamle Sparta-legender med enorme Sparta-hjerter.

Vi har fått sendt Sjur av gårde på landslagsoppdrag, han har med seg Emil som neste sesong skal spille for Oskarshamn, på tur. Vi gleder oss enormt til og se Emil ta stegene mot en lang og innholdsrik karriere! Vi ønsker Sjur og resten av isbjørnene lykke til i det kommende VM'et.

Vi har denne uken vært i drøssevis av møter med våre fantastiske samarbeidspartnere. Vi har til og med hatt med the big boss, Sjur Robert ut til noen for å prate litt sport. I noen tilfeller er mange mest opptatt av hva som skjer utpå isen, da er Sjur Robert kjekk å ha med seg i møter!

Telefonen til Sportssjef Henrik Malmström går varm om dagen, her er det liten tvil om at det skjer mye spennende på spillerfronten. Vi gleder oss til og se hva vår eminente sportssjef drar opp av hatten! Følg med på sosiale medier for oppdateringer!

Tina, som er sjefen for EDB-avdelingen i Sarpsborgveien 10, har travle dager med drakt-auksjon, kølle-auksjon og skriving av artikler. I tillegg maser Jan Håkon og Christopher fælt om å få lagd forslag til alle partnere som de er i dialog med. Paint`n får kjørt seg!

Ta del i draktauksjonen her!

Daglig leder Henning Svendsen kan fortelle om at han drømmer om nye fasiliteter her på Brevik og at vi nå har gått sammen om en Eurojackpot-lapp og satser på at spaden stikkes i jorda over sommeren. Men fra spøk til alvor! Vi er i gang med forskjellige planer, så følg med videre!

Det er nå klart at Tobias Normann er med oss videre de to neste sesongene, vi gleder oss til mer gøy med deg! Se intervju med Tobias her

I den anledningen ønsker vi å takke Jens Kristian for alt, og vi samtlige ønsker deg all mulig hell og lykke på din vel! Se intervju med Jensi her

Vi ønsker dere alle en super helg, nå lader vi opp batteriene til en ny, produktiv uke. Vi gleder oss til å endelig kunne invitere inn til møter her på kontoret, og ta turen ut til fler og fler samarbeidspartnere når vi starter med gjenåpning av by'n til uka!