• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 41

DET ER FREDAG, MEEEEN..

.. men vi er ikke helt ferdig med uka. I morgen lørdag, ja da er det VIF som står på andre siden av rødlinja. Billetter kjøper du HER.

Fredagsbloggen er gitt deg av www.naringsliv.no

Magasinet Næringsliv er stolt partner av Sparta og Fredagsbloggen!

--

Etter en litt tung forrige uke, samla vi troppene og dro en tur til TANUMSTRAND, en fantastisk perle langs den svenske vestkysten. Her ble vi tatt imot av herlige Cathrine Laursen, og resten av hennes fantastiske kompanjonger. Med store øyne og svære smil ble gutta våre vartet opp på det mest magiske vis. Tusen takk TANUMSTRAND for et fantastisk avbrekk i hverdagen. Vi gleder oss til neste gang!

Så har vi spilt kamp igjen! 3-2 og tre poeng i banken mot Grüner. Som nevnt tidligere så er VIF gjester i Sparta Amfi i morgen, kjør på guttær!

--

Vi har jo fantastiske Anne-Kirsten, populært kalt Mor Sparta som er #EnAvOss. Anne-Kirsten hadde med seg Sparta-supportere fra Øystre Slidre, en vakker bygd i vakre Valdres. Mor Sparta har hatt hytte i Valdres i 40 år, og det var da jobben med å Sparta-frelse den kommende ordføreren, Odd-Erik Holden begynte. Du vet, har man først blitt Spartaner, ja da spellær det ingen rolle hvor du er i fra! De Spartafrelste fra Øystre Slidre tok den 35 mil lange veien til landets eldste ishall i Sarpsborgveien 10, med hele familien.

De ble servert norsk husmannskost fra EIVINDS SELSKAPSMAT, jaggu fikk dem testa humle, vann og malt fra Kurland også, og med Mor Sparta som attachè så vet vi at det ikke går lange stunden til vi ser dere igjen! Vi gleder oss!

--

Vi har et prosjekt som heter «HOCKEY FOR ALLE», dette er en del av #EnAvOss-fondet.

I går så hadde vi 25 glade barn fra LANDE SKOLE på besøk. De fikk hver sin Sparta-lue, og ble plassert bak Sparta-benken. Sjur Robert og Sten Gunnar var strålende fornøyd med så ivrige supportere bak seg og er klare på at dette gav laget styrke nok til å kjempe inn puck nummer tre, slik at vi vant! Skulle du ønske å ta med deg resten av klassen din, så spør læreren din om å sende oss en mail på [email protected], [email protected], [email protected] eller til sjefen sjøl: [email protected] så ordner vi det slik at klassen din får en blå Sparta-dag 😊

Da gjenstår det bare å ønske alle en strålende helg, møt opp i ærverdige Sparta Amfi i morgen klokken 16:00 for å støtte de blå fra Olavs by!