• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 40

FREDAG MEN IKKE HELG HELT ENDA!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

www.hitrafrakt.no ER STOLT SAMARBEIDSPARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG! HEIA SPARTA!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

Byens mest CANDY butikk, BOOMERANG SARPSBORG, i hjertet av gågata er stolt partner av byens mest CANDY blogg!

--

Over 3100 tilskuere fant veien til katedralen på Brevik i går. Det var en fantastisk ramme og Amfi'n viste seg fra sin beste side.

Vi klarte ikke helt å leve opp til forventningene på isen, men vi drømmer om flere slike kvelder, med fulle hus og selvfølgelig blå seire!

Vi her på kontoret lover å gjøre alt vi kan for at dere skal komme tilbake, og da skal vi sende dere hjem med et smil om munnen og tre poeng!

I morgen står Lillehammer IK på andre banehalvdel. Et Lillehammerlag som vi skal revansjere sist kamp mot! I morgen kan du igjen sørge for en helblå aften. Klokken 15:00 er det dropp i Sarpsborgveien 10, signering av spillerkort etter kampslutt med Børresen, Meisingset og Normann i Cafe Pucken, før guttæne på Enenda sparker i gang kampen mot Haugesund klokka 18:00. Vi ønsker Sarpsborg 08 lykke til!

Gårsdagens kampsponsor ØSTFOLD RØR AS hadde gjort et morsomt stunt i går: De hadde invitert med seg Sarpsborg IL sine håndballjenter, og det var rapporter om god stemning blant jentene på tribunen 😊 Lykke til i årets håndball-serie jenter! Vi her på Brevik heier på dere, og kommer til å følge med dere 😊 HEIA SARPSBORG IL!

--

Denne fredagsbloggen vi vi dedikere til alle de frivillige i Sparta Amfi. Hjertet og sjela som får kampene til å gå som smurt.

Vakter. Verter. Sekretariat. Gjengen i kuben. Statistikkførere. Kioskvakter. Billettkontoret.

Uten dere er det ingen oss.

Vi er så takknemlige for at dere er #EnAvOss!

Som lest før i bloggen. Det er kamp i morgen! Vi trenger DEG på tribunen. I blått og i hvitt! Vi vil ha flere kamper som i går, så ta med ektemaken, kjæresten, vennen, venninna, naboen og ellers alle kjente! Kom og skap en fantastisk ramme - Vi skal spille siste kampen i år! #VeienMotTorget