Ringerike
RIN

Gutta er klare for sesongens fjerde kamp mot Ringerike

Gutta tok en sliteseier borte mot Grüner på torsdag og er klare for ny kamp allerede lørdag, denne gang er det Ringerike som tar sin tredje tur til Sparta Amfi for sesongen.

Sparta og Ringerike hadde sitt første møte tidlig denne sesongen, som viste seg å bli en spennende og jevn kamp som skulle gå til forlenging før avgjørelsen kom. Her var det Sparta som fikk avgjort kampen foran egne supportere i Sparta Amfi og sikret en seier tidlig i serieåpningen.

En måned etter det første møtet så var det klart for lagenes andre kamp mot hverandre, og da var det Sparta som tok turen til Schjongshallen, og denne gangen var det Sparta som fikk vist seg frem gjennom store deler av kampen. Ringerike startet sterkt og fikk en tidlig ledelse, men Sparta var ikke trege med å svare og kunne gå til pause på uavgjort. Etter den første pausen så var det et helt annet Sparta-lag som entret isen, og scoret hele fem mål før den siste perioden skulle spilles. I den siste perioden så fortsatte gutta målshowet og la til tre mål til på tavlen. Ringerike reduserte to ganger før slutt, men det var lite de fikk gjort med den ledelsen Sparta hadde opparbeidet i den andre perioden.

Etter tre møter så er det Sparta som har kunnet juble for seier i samtlige kamper og er klare for å ta med seg den gode følelsen inn mot det fjerde møtet som spilles lørdag klokken 16:00 i Sparta Amfi.

Medieguide for kampen av Heine Aarum kan lastes ned HER.