• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 44

GØTTÆRE ENN PRIM!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

BORG COMIT, BYENS SMARTESTE BUTIKK ER STOLT PARTNER AV FREDAGSBLOGGEN!

--

For en fredag det er i Sarpsborgveien 10. Smila går rundt på samtlige som har dukka opp på kontoret her i Amfi`n. Jon Rene fra FIRMAGAVER AS var innom med en stor marsipankake for å feire med oss. Det var fullt hus når Henning Svendsen fylte pølsekjelen og vi bare nyter at vi ligger på toppen av tabellen.

I morgen går bussen med både supportere og spillere oppover til Gudbrandsdalen. Der oppe sitter vår kjære Morten Oliversen og har sagt «Jeg kjøper ti plasser på bussen til BLUE WARRIORS!» Er det ikke herlig!? Vi er så heldige som har så mange mennesker som elsker Sparta!

Så er det jo sånn at vi driver med annet sånn på siden også! For eksempel at:

BAS MASKINUTLEIE AS GJØR COMEBACK I SPARTA AMFI!

Heidi og Anders fra BAS MASKINUTLEIE AS er hjemme i Sparta Amfi igjen! Det er en fantastisk dag for oss her i Sarpsborgveien 10. Gjengen i Ringtunveien gliser fra øre til øre og ropte taktfast «SPARTA SPARTA SPARTA» da fotografiet ble tatt.

Vi ønsker dermed velkommen hjem til Sparta Amfi, BAS!

Når du klikker deg inn på www.basutleie.no så kan du sjekke utvalget. Her er alt du trenger til ditt prosjekt! Ringer du 412 26 190 så kommer du til Anders, han loser deg mer enn gjerne igjennom hva BAS MASKINUTLEIE AS kan hjelpe deg og din bedrift med.

VELKOMMEN HJEM, BAS MASKINUTLEIE AS!

--

Etter morgendagens kamp blir det et lite opphold grunnet landslags spill. Vår neste kamp er borte mot Stavanger 15.november.

17.november er vår neste hjemmekamp. SPARTA- STAVANGER OILERS kl.18:30 Dette er årets KRONESKAMP. Alle har gratis inngang, og de bedriftene som ønsker kan bidra med minimum kr.1,- pr. tilskuer.

Les mer om kroneskampen HER!

--

VIP TRAFIKKSKOLE AS har investert i Mopedbil, så nå kan du også ta mopedbil-lappen her hjemme i Sarpsborg! Kontakt Bernt på: 932 32 217

Vi ønsker dere alle en kjempefin helg, og lykke til til Guttæne i Eidsiva Arena i morgen! HEIA BLÅ!!