• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Vil du feire jul med oss i Sparta?

På julaften skal ingen være alene! I den forbindelse arrangerer vi et juleselskap for de som trenger et sted å være.

For mange kan julen og spesielt julaften være en av de mest ensomme dagene i året. I en landsdekkende undersøkelse UNICEF har gjennomført svarte 19% at de opplever ensomhet eller utenforskap i julen. Det tilsvarer minst 750.000 nordmenn som kommer til å kjenne på disse følelsene i dagene som nå står for døren. Dette har vi i Sparta lyst til å gjøre noe med, og åpner dørene til Sparta Amfi på julaften.

Selskapet finner sted i café pucken og varer fra 16:00 til 21:00. Det blir servert julemat og dessert, og Spartanissen kommer med gaver.

Alle er velkomne, dette er et åpent selskap, og trenger du transport til og fra Sparta Amfi kan vi være behjelpelige med det!

Dette er tredje gang vi arrangerer julaften i Sparta Amfi, og vi håper at årets selskap skal bli like vellykket som de to forrige.

Initiativtaker og ansvarlig for gjennomføringen er Leif Thore Mørk. Han håper at denne kvelden skal bidra til relasjonsbygging for framtiden og gjøre en tung tid lettere, og at det kanskje allerede neste jul er det mulig å gjøre noe i julen sammen med andre i samme situasjon som de blir kjent med under Spartas julaften.

Det blir samlet inn gaver til de som kommer og påmeldingen er allerede i gang. Årets julaften i restauranten starter 16.00 og varer til rundt 21.00, og vil være en tradisjonell julaften hvor juletre og julepynt preger lokalet. Det blir julemat, dessert og ikke minst utdeling av pakker til de som ønsker å delta.

Har du lyst til å feire jul med oss?

Send din påmelding til Leif-Thore på: [email protected] / 94541322

Vi har plass til godt over 30 personer, men gjør alt for at ingen skal bli avvist som ønsker å komme.