Manglerud
MAN

Sliteseier i Oslo

Tre poeng og et utrolig selvmål ble beholdningen da Sparta tok en ny seier i hovedstaden borte mot MS.

Kristian Jakobsson var dagens mann for Sparta med ett mål og to assister, samt et spektakulært selvmål. Han fikk fortjent bestemannspremien i en kamp Sparta måtte slite for poengene. Det ble til slutt en velfortjent seier og tre poeng med hjem til Sarpsborg.

Et utrolig selvmål.

En jevn første periode, men som først og fremst blir husket for selvmålet til Kristian Jakobsson. Full kontroll på pucken, skal bare ta en runde rundt målet, dragningen glipper og pucken glir bak Tobias Normann. Jakobsson fortviler, mens vertene jublet for en av tidenes enkleste mål. Ettersom det ikke er selvmål i hockey, blir målet kreditert den siste MS spilleren på pucken. Men, før det var det førsterekka som var på hugget hvor Niklas Roest satte inn ledermålet. Perioden ebbet ut med 1-1.

Kontroll.

Man tok tak i det fra start i midtperioden og det ble en tidlig scoring fra Daniel Olsson Trkulja, og da Marcus Fagerudd økte ledelsen i overtall med en suser fra blå så det lyst ut. Selv om MS yppet seg ved flere anledninger, hadde man god kontroll på kampen. Vertene startet sterkt i tredje takket være et par kjappe utvisninger, men Normann stod godt bakerst i buret i sin første kamp for sesongen. Da Sander Thoresen med et rapt håndleddsskudd satte inn 4-1 var det game, set and match for vertene og man kontrollerte inn en ny seier i hovedstaden., selv om hjemmelaget fikk et visst trykk i sluttminuttene etter å ha tatt ut målvakten.