Frisk Asker
FRI

Sparta mot Frisk Asker på lørdag!

Det ble full pott hjemme mot Vålerenga på Torsdag, nå er det klart for ny bortekamp.

For en kamp gutta leverte da Vålerenga tok turen til Sparta Amfi torsdag kveld. Sparta tok styringen i kampen allerede i den første perioden og kunne gå til midtperioden med en tomålsledelse. I midtperioden så kjempet Vålerenga hardt, men det ga ingen uttelling og ledelsen til Sparta sto da den tredje perioden skulle starte. I den siste perioden så var det nok en gang Sparta som viste seg best frem, og kunne juble for en 4-0 seier foran egene supportere i Sarpsborg.

Nå er det klart for en ny kamp, og denne gangen er det Frisk Asker som venter i Varner Arena. Frisk Asker har hatt den beste starten på sesongen så langt, og ligger for øyeblikket på toppen av tabellen. Gutta er klare for en hard kamp i Asker da de skal kjempe om tre poeng for å redusere ledelsen til Frisk Asker. Pucken droppes førstkommende lørdag klokken 18:30 i Varner Arena.

• Beste poengplukker: Hans Kristian Jakobsson 9 – Flere 8
  • +/-: Flere 5 – Mats Josten Frøshaug 8
  • PIM: Håvard Østrem Salsten 27 –Alexander Bonsaksen 12
  • Skudd på mål: Flere 22 – Hampus Gustafsson 24