• Hovedpartnere

    Partnere

Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Søndag Søn 3 April Apr
Tirsdag Tir 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Lørdag Lør 9 April Apr
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Tirsdag Tir 15 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov

SpartaBloggen uke 38

ENDELIG FREDAG IGJEN!

Fredagsbloggen er gitt deg i samarbeid med www.naringsliv.no, Magasinet Næringsliv er stolt partner av Spartas fredagsblogg!

www.hitrafrakt.no ER STOLT SAMARBEIDSPARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG! HEIA SPARTA!

BILBUTIKK1 SARPSBORG ER STOLT PARTNER AV SPARTAS FREDAGSBLOGG!

www.viptrafikkskole.no ER SPARTAS FASTE PARTNER INNEN ALT AV SERTIFIKATER. HEIA SPARTA!

--

KINGSRØD TRANSPORT TAR GULL MED SPARTA!

Thor Jensen har vært innom Sarpsborgveien 10. Her satt han navnetrekket på en avtale som gjør at KINGSRØD TRANSPORT AS, fortsetter som gullpartner i hockeyklubben på Brevik.

«Det startet i 1936 med en håndkjerre med stålhjul. Det var ikke rare greiene vi måtte klare oss med. Jeg husker at jeg etter et halvt års tid fikk skiftet ut stålhjulene med gummihjul, og det var en stor forbedring» sa Johs. Kingsrød.

Sønnen, Roy Kingsrød begynte å kjøre for sin far i 1964 og ble raskt en viktig del av selskapet. Tidligere enn de fleste dro Roy sydover i Europa. Der etablerte han det nettverket og den kompetansen på kontinentet, som du fortsatt finner hos oss.

I starten ble KT drevet fra hjemmet til familien Kingsrød i Iseveien. I 1974 ble det bygget terminal, verksted og kontorer på Hafslund i Sarpsborg hvor vi fortsatt holder til. Kingsrød er fortsatt en familiebedrift og kontrolleres i dag av Roy, hans kone Sigrid Wenche, og barna Dag Ove og Christina. Fra en lastebil til en flåte av 450 biler. Fra 1,6 tonn lasteevne til 60 tonn. Fra 1 ansatt til 160. Kingsrød er i dag en av Norges største transportbedrifter som utfører over 85 000 transportoppdrag i året. Med over 200 daglige transporter til og fra Europa, lager sentralt ved Svinesund og E6, samt vårt innenlands distribusjonsnett er vi nå Norges største familieeide transportselskap. Som din logistikkpartner kan vi tilby deg en «all inclusive» tjeneste fra dør til dør, der vi også håndterer dokumenter, toll, lagring og distribusjon.

Vi er stolte av vår historie og vi mener den sier ganske mye om oss som bedrift. Vi er lojale, pålitelige, personlige og med transport i blodet. Vi har vært samarbeidspartnere i Sparta i 24 sesonger. Vi gleder oss stort over at vi snart kan feire 25 år sammen! Heia Sparta!»

klikk deg inn på www.kingsrodtransport.no for å lese mer om transportheltene langs Glommas bredd!

--

Like sikkert som at vår blir til sommer, sommer til høst og høst til vinter, så kan du skrive opp at NORDLI SPORT AS ved Trøskenbrua er klare for hockey! Magne og gjengen er klare for å se klubben i sitt hjerte hamle opp med resten av hockey-Norge og han er igjen klar som Bronsepartner i Sparta Amfi!

Visste du at NORDLI SPORT er leverandør av rulleski til hele verden? Ikke det? Nei, men ta å trøkk på www.nordlisport.no og les mer om dem fantastiske guttæne oppe ved Trøskenbrua da vel 😊

--

Vi har en ny partner denne uka også! GUNDERSEN & CO, din lokale gulvlegger!

Marius ringte etter kampen mot Ringerike, og ville inn i Sparta. Det var nok ikke det blendende spillet som var utslagsgivende, men alle fantastiske muligheter for å være synlig i landets eldste ishall, som ble reist på dugnad av visjonære Spartanere i 1963.

Marius og hans GUNDERSEN &CO er klare for sitt første år som #EnAvOss å vi gleder oss stort til mange fine kvelder sammen i amfi`n

klikker du deg inn på www.g-co.no ja da kan du lese deg opp på hva Gundersen & CO kan hjelpe deg eller ditt prosjekt med.

--

Med det tar vi helgen! Eller, ja vi skal til Hamar på søndag, men vi tar i alle fall lørda'n. God hælj alle Spartanere!

Og dere: Husk at Vålerenga kommer på besøk i Amfi'n på torsdag, så kom dere inn og kjøp billetter! Etter våren og sommerens fantastiske sesongkortsalg er snart alle de beste plassene i Amfi'n tatt - så vær tidlig ute for å sikre deg de beste plassene som er igjen, eller sleng deg på bølgen og kjøp deg sesongkort du og - det lønner seg fortsatt!!

Heia Sparta! 💙