• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Dobbel dose Salsten

Vetle Østrem Salsten gjør selskap med sin bror, Håvard, og har signert en 2-års kontrakt med Sparta.

Vetle, Håvards tvillingbror, spilte sin første sesong på Fjordkraftnivå og gjorde sakene sine bra hos Grüner. Nå følger han samme vei som sin bror og tar turen fra Grünerløkka ned til Sarpsborg.

Det som gjorde at jeg valgte Sparta var fordi jeg har hørt mye positivt om klubben og treningskulturen der og et bra sted for meg til å utvikle meg til å bli den spilleren jeg ønsker. Samtidig som de har et kjempebra lag som kommer til å være med å kjempe i toppen, sier Vetle Østrem Salsten til sparta.no.

Også sportsjef Henrik Malmström er fornøyd med den siste signeringen.

Det er en spennende signering på både kort og lang sikt. Han har mye hockey i seg og med en god treningshverdag så tror vi han vil utvikle seg og ta noen steg til.

Hvordan er han som spiller sammenlignet med sin bror?

Det er to forskjellige spillere, så litt urettferdig å sammenligne, men har stor tro på Vetle skal ta det steget som broren gjorde og vokse som spiller. Men, det er viktig å gi ham tid og derfor har han skrevet under en 2-års kontrakt for man må gi det en sjanse for å komme ordentlig inn i klubben. Han har det som kreves og vi så jo hvordan Håvard vokste som spiller og menneske sist sesong og har stor tro på det samme hos Vetle.

Hvor mye innvirkning har Håvard på Vetles valg?

Det må du nesten spørre Vetle om, men han har jo sett hvordan han har stått fram her og de snakker jo ofte med hverandre.

Ja, Vetle hvor mye hadde Håvard å si for din beslutning?

Egentlig ikke så mye, det blir kult å spille sammen igjen. Men, jeg kommer først og fremst for å utvikle meg som spiller og være med på å bidra i laget.

Velkommen Vetle Østrem Salsten, neste år blir det dobbel dose Salsten. Det gleder vi oss til! #EnAvOss

Fakta:

  • Håvard Østrem Salsten
  • 21 år
  • Moderklubb: Storhamar
  • Løper
  • Kommer fra Grüner der han produserte 5 mål og 4 assist på 39 kamper i seriespillet og hadde en målgivende i kvalifiseringen til Fjordkraftligaen.