• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Spartabloggen uke 43

Så var det fredag igjen, og dagen før Lillehammer Ishockeyklubb kommer på besøk- Vi gleder oss!

Vi startet uka med en tur til DP TEKSTIL på Solli. Jonas Elofsson viser stolt fram sin nye butikk og kan fortelle at her skal det være naturlig at du handler arbeidsklær. Lykke til Elof! Vi heier på deg og skal gjøre det vi kan for å få det til sammen!

Emil Gretland fra GRETLAND RENO har vært innom med nye avfallsdunker, så nå er Sparta Amfi godt dekka opp. Nå dere, nå er det ingen flere unnskyldninger for at kaffekoppen blir lagt igjen på tribunen!

Vi har som vi røpte forrige uke økt med vantreklame for to av byens EXTRA-butikker, nemlig EXTRA ALVIM og EXTRA ST. MARIESGATE. Disse er nå oppe på vantet å klare for kamp!

Våre venner i Råde, VOLMAX er også på plass ved siden av KINGSRØD TRANSPORT AS. Apropos KINGSRØD TRANSPORT AS! Nå har Thor Jensen og Spartas Jan Håkon Dalen satt penn til papir og blitt enige om et nytt år som GULLPARTNER! Vi kommer tilbake med mer om dette neste uke.

Ingen hockeysesong uten at Ambjørn og NORSK HUNDEKONSULT er på plass! De er #EnAvOss også i 20/21-sesongen!

LEO Revisjon i Skjeberg er selvfølgelig #EnAvOss i år også! Herlig!

Så har vi Lars Ole Kultorp hos TRYGG ELEKTRISKE AS som også har satt navnetrekket sitt på avtalen som gjør han til #EnAvOss!

Husqvarna er også #EnAvOss. Den tradisjonsrike bedriften på det gamle KPS-bygget heier også i år på de BLÅ!

Så har vi en ny spalte i bloggen vår!

Denne uken er det #34 Jens Kristian Lillegrend som har noen tanker om läget i laget:

Tross et meget surt tap i går er stemningen i laget fortsatt god. Mye takket være et meget godt spill som har vært gjentagende i store deler av sesongen hittil.

Latteren sitter løst hos de fleste og vi vet alle sammen at hvis dette fortsetter så kommer vi til å ta mye poeng etterhvert. Vi har en tilnærmet skadefri tropp(med unntak av Jesper)og vi viser kemp etter kamp at vi er et av de, om ikke det beste trente laget, og det har vi planer om å fortsette med.

Nå venter en flytur hjem fra Stavanger etter en lett morgentrening her borte, og vi har allerede rettet fokuset mot Lillehammer i morgen. Det er et lag vi spilte bra mot i pre-season, så vi vet det er en match vi kan ta 3 poeng i. Vi gleder oss, og det håper vi dere gjør også.

Jensa out

Og med det ønsker vi en riktig så god helg til alle!