• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Februar Feb
Fredag Fre 16 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar

Rundt 1000 på første istrening

Etter tre års fravær var første istrening tilbake med bra oppmøte på tribunen.

Etter at korona har stelt det til de siste to sesongene var man endelig tilbake i normal gjenge igjen og fra 12 var det et tettpakket program for små og store. Med hjelp av gode samarbeidspartnere så var det flere hundre på baksiden av Amfien der det var konkurranser og godt gammeldags Stiga hockeyspill med A-lags gutta som sørget for god stemning for den yngre garde.

God mat og drikke var det også. Rundt 1000 inne i Amfien Etter at minglingen med gutta på utsiden gikk mot slutten var det forberedelse for den tradisjonelle treningen inne i Amfien.

Alle ungdomslagene ble presentert fra U-8 og opp til U-20 samt gledelig to jentelag på U-9 og U-13 før A.-laget kom på isen en og en . Helt til slutt og dagens største ovasjon fikk den hjemvendte sønnen Jonas Holøs som er tilbake i Sparta etter 14 sesonger som proff.

Etter en internkamp hvor det blå laget vant 4-1 så ble det en straffekonk før det rundet av med frigåing for de minste med spillerne.

En vellykket kick-off ble avsluttet med party i teltet der spillerne igjen ble presentert på scenen og hvor god mat og drikke samt musikk sørget for en trivelig avslutning på kick-off. Nå er vi endelig i gang!

NB: Du kan se Sarpsborg Arbeiderblads videostreaming av istreningen i opptak HER.