• Hovedpartnere

    Partnere

Spartabloggen uke 10

Vi avslutter uken med en enorm stolthetsfølelse. Sparta Sarpsborg har atter en gang produsert fram en spiller til den svenske eliteserien i ishockey! Dette er vi så stolte av!

Emil Martinsen Lilleberg flytter på seg etter årets sesong og har skrevet 2-årskontrakt med den svenske SHL-klubben IK Oskarshamn.

Se intervjuet med Emil her:

--

Så hva har ellers uka gått ut på?

Joda, vi har vært på signeringsferd, vi har gjort avtaleboka smekk full for dem kommende ukene, og vi har satt kursen for neste sesong!

Denne uka er VERDI MEDIA NORGE AS klare som #EnAvOss Etter en sesongs pause er Thomas Skjelin og gjengen tilbake i katedralen i Sarpsborgveien 10, og vil neste sesong bli synlig på LED-skjermene i Amfi`n.

«Vi er lokale, og vi er glade i Sparta. Sparta har over tid vist at B2B er noe de lykkes med, vi er veldig fornøyde med å være hjemme igjen i Sparta Amfi!»

På vår side er vi enormt stolte av å ha en bedrift med sunne verdier, som for eksempel at Verdi Media Norge AS jakter på mål som likestilling av kjønn i arbeidsstokken.

Besøk verdimedia.no for mer informasjon. Sjekk ut og la deg inspirere av de mulighetene for vekst VERDI MEDIA NORGE AS kan hjelpe deg og din bedrift med!

--

Nestemann ut er EXTRA i St. Mariesgate. Atle Follestad-Sommer og hans butikk, som ligger i nostalgiske EPA-bygget er med for andre året på rad! Vi er enormt stolte og ydmyke for tilliten!

Extra St.Mariesgate vil også den kommende sesongen bli synlig på LED-Skjermer og på vantet her i Sparta Amfi.

Følg Extra st. Mariesgate på facebook for tilbud og andre aktiviteter!

EXTRA ST. MARIESGATE ER EN #EnAvOss!

Ukas partner er NAF Østfold.

Fredrik Aune er daglig leder i NAF Østfold, han har 4 avdelinger: Sarpsborg, Fredrikstad, Moss og Halden.

Vi tok oss en tur for å ta en prat med han og se på fasilitetene på Råbekken. NAF Østfold er #EnAvOss

Se videoen her:

Da gjenstår det bare for oss her på kontoret å ønske alle en god blå helg!