De neste seks årene blir det flere jubelscener fra Sparta Amfi på TV 2s flater.

Hockey på TV 2 i seks år til

TV 2 har kjøpt rettighetene til å vise norsk hockey de neste seks årene. 

Norsk Topphockey, Norges Ishockeyforbund og TV 2 har blitt enige om en avtale for ekslusiv visning av GET-ligaen på TV 2. Det betyr at samtlige kamper, fra både serie- og sluttspill, vil vises på TV 2s flater de neste seks årene. 

Glad for at avtalen er i havn
-Det er selvsagt positivt at avtalen nå er i havn, sier daglig leder Daniel Björnberg i Sparta. -Slik vi ser det viser avtalen at norsk hockey er mer verdt enn den var sist. Vi er glade for å se at det nå er signert en seksårs avtale og at TV 2 bygger videre på produktet, forteller Björnberg. 

Bedre profilering
 -TV 2 kjenner ligaen og har bygget seg opp mye erfaring. Sånn jeg ser det, er det klart det beste valget. Jeg håper TV-avtalen kan ytterligere steg fra tidligere sesonger, sier markedssjef Mats Weberg.

Mats Weberg påpeker også at TV-avtalen vil hjelpe synligheten av Spartas samarbeidspartnere. -På grunn av at alle kampene skal sendes og at det blir flere kameraer på hver kamp, er denne avtalen med på å øke profileringsverdien hos våre samarbeidspartnere, sier Weberg. 

Nærmere 300 kamper
TV 2 vil vise tilsammen opptil 270 kamper i året på TV 2-kanalene og på TV 2 Sumo. - Avtalen sikrer supporterne mulighet til å følge sitt lag i alle kamper via sendinger med stadig bedre kvalitet. I tillegg til stort volum på TV 2 Sumo, vil de utvalgte, ukentlige TV-kampene markere et nytt toppnivå i produksjonene, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2 i en pressemelding. 

Mye til klubbene
- TV 2 har stor tro på norsk ishockey. Derfor tør vi også satse langsiktig med en avtale på hele
seks år. Det gjør oss mulighet til å bygge et sterkt produkt sammen med klubbene og
forbundet, sier Jansen Hagen.