Foto: Dagfinn Heidenberg

Treningskampene klare

Det er avtalt sju treningskamper før seriespillet starter borte mot Stjernen i midten av september. 

Første og siste treningskamp før seriespillet starter så er det Lillehammer som er motstander, og  14.august spiles den første hjemme i Sparta Amfi. 

Både Lillehammer og Vålerenga møtes to ganger med en gang hjemme og en borte. Bortekampen mot Vålerenga spilles i Sandefjord, noe som er gledelig med å spre sporten til nye steder. 

Nytt for året er at det ikke blir Stjernen i treningskampene noe sport og marked er enige om. Det skal være litt hellig de oppgjørene og mer trykk på seriekampene, sier salgssjef Mats Weberg.  

For øvrig så nærmer også serieoppsettet seg helt klart. I løpet av en to-tre uker skal det endelige oppsettet med datoer være spikret. Det som er sikkert er at man starter borte mot Stjernen i midten av september. 

Treningskampene: 

Onsdag 14.08    18.30    Sparta - Lillehammer    Sparta Amfi  
Fredag 16.08 18.30 Frisk - Sparta Askerhallen  
Torsdag 22.08 18.30 Vålerenga - Sparta  Sandefjord
Fredag 30.08 18.30 Sparta - Tingsryd Sparta Amfi
Lørdag 31.08 16.00 Sparta - Storhamar Sparta Amfi
Torsdag 05.09 18.30 Sparta - Vålerenga Sparta Amfi
Tirsdag 10.09 18.30 Lillehammer - Sparta Eidsiva Arena   

 

Ironman

Som i fjor er dette lagt til første lørdagen i august, men denne sesongen kolliderer det ikke med den første istreningen som er flyttet en uke. 

- Det er en happening som er viktig å bevare og alle klubbene er enige om dette. Det er god pr og en god pekepinn for hvordan man ligger an og klubbene får et fora og samles alle sammen, fortsetter Mats Weberg. 

 

Første istrening

Som en konsekvens av at det er utskiftninger i administrasjonen med Christopher på plass 1.juni og Henning den 1 .august har man valgt å vente en uke med arrangementet. 

- Vi trenger den ekstra uka for å lage et godt arrangement og vi får hjelp fra Spartatæl for å heve og forbedre arrangementet. Det er bare å glede seg og det blir en god anledning til at spillere og supoortere kan samles før det hele drar i gang, avslutter Weberg. 

Så hold av lørdag 10.august, da er sesongen i gang i Sparta Amfi.