Sparta trenger din hjelp!

Vi søker etter frivillige som kan hjelpe til i garderoben, kuben og på websiden vår.

Som frivillig blir du en del av spartamiljøet, med mange ivrige sarpinger. Du vil få tilgang til å se Spartas kamper, vi arrangerer julebord, avslutning på Svaleskiva og flere arrangement i løpet av en sesong.

Garderoben:

I Garderoben trenger vi en person som skal være med for å tilrettelegge for trening og kamper.

Vi søker en person som vil bidra og som er positiv og lojal. Du liker å være ansvarsbevisst, nøyaktig og  liker å jobbe i team.

Vi tilbyr å bli en del av et unikt miljø og full opplæring vil bli gitt i forhold til arbeidsoppgaver rundt et toppidrettslag.

Ta kontakt med Daniel Björnberg for flere opplysninger vedrørende dette på daniel@sparta.no tlf 404472119

Mediekuben:

Fra det lille hvite huset øverst på VIP-tribunen styres alt av informasjon og TV-bilder som legges ut på mediekubens LED-skjermer før, under og etter kamp, i tillegg til musikken.

Det viktigste her er at man har interesse for data, video og hockey. Dette er ikke vanskelig og full opplæring blir gitt. I tillegg er dette en av de beste plassene i Sparta Amfi!

Vi søker flere personer som har lyst til å bidra og vi trenger personer som har mulighet til å komme på de fleste hjemmekampene i Sparta Amfi.

Ta kontakt med Daniel Björnberg for flere opplysninger vedrørende dette på daniel@sparta.no tlf 404472119

Websiden:

På websiden www.sparta.no trenger vi flere skribenter og personer som kan intervjue trenere, spillere og andre i forbindelse med kamper og etter kamper. Interesse for video, data og å kunne formulere seg skriftlig er en fordel. Det er ønskelig med personer som er tilstede på de fleste hjemmekampene i Sparta Amfi (og gjerne noen bortekamper).

Full opplæring blir gitt, men dette er lett å sette seg inn i.

Er dette noe for deg, kontakt med Dagfinn Heidenberg dagfinn@sparta.no tlf 91680606