Christopher Henriksen, Pernille Wehler og Henning Svendsen. Foto: Sparta Media

Son Spa øker sitt engasjement i Sparta og blir ny platina sponsor.

Son Spa har vært en trofast støttespiller de siste årene og nå har de undertegnet en 1-års kontrakt som platinasponsor med klubben.

- Vi startet som sølvsponsor, så oppgraderte vi til gull som vi var en sesong og nå føltes det naturlig å bli platina-sponsor, sier salgsjef Pernille Wehler hos Son Spa.

Mange har fått med seg stuntet om gratis overnatting for de som tegner seg for et nytt sesongkort.

Vi kjører dette stuntet der de 100 første som tegner seg får overnatting på Son Spa. Det er fortsatt noe ledig igjen, så jeg håper folk benytter seg av tilbudet.

Hvorfor sponse Sparta?

- For vår del er det viktig at Østfold får vite om Son og Son Spa. Det er fortsatt mange i Sarpsborg og Fredrikstad som ikke vet hva Son Spa er eller hvor det er. Vi ønsker at folk får øynene opp for oss. Det gjelder like mye for bedriftsmarkedet som for privat personer.

Pernille skryter av nettverket til Sparta

Det er veldig mange bra bedrifter med her. Sparta har et kjempebra bedriftsnettverk og det er først og fremst bedriftene i nettverket vi vil knytte relasjoner til.

Hva er bakgrunnen for stuntet?

- Vi håper jo at det å gi gavekort til de som kjøper sesongkort kan bidra til at Sparta kan øke sin publikums-statistikk. Det handler om synlighet for begge parter og det bidrar vi gjerne til.

Digitale medier blir mer og mer viktig, noe også salgsjefen påpeker.

- Vi har reklame på LED-skjermen og den er i TV-sonen, så det fungerer veldig bra for oss, avslutter salgsjef hos Son Spa Pernille Wehler. 

 

LES OGSÅ: Kjøp ditt sesongkort

LES OGSÅ: En av oss