Peter Quenneville spiller for Sparta kommende sesong.

Kanadier klar for Sparta

Ved hjelp av Spartatæl kommer Peter Quenneville (24) til Sparta denne sesongen. 

Peter Quenneville hadde en imponerende sesong i danske Aalborg Pirates da han spilte der i 2016. Nå er han klar for å gi alt for Sparta Warriors kommende sesong. 

Egen bane i hagen
Den kanadiske spilleren, Peter Quenneville, kommer fra Edmonton. Quenneville forteller at det var lett å forelske seg i hockey som liten. -Da jeg vokste opp hadde vi en bane i hagen, samtidig som det var mange haller i nærheten. I tillegg er jo Edmunton Oilers laget her og da er det lett å bli revet med, sier kanadieren. 

En god sesong 
Kanadieren signerte for danske Aalborg Pirates i 2016 og i løpet av sesongen gjorde han 49 poeng fordelt på 45 kamper (30 mål, 19 assists). Forrige sesong spilte han for tsjekkiske HC Dynamo Pardubice, finske SaiPa og avsluttet sesongen i Danmark for Aalborg Pirates. -Jeg hadde en god sesong i Danmark, men ville gjerne videre. Derfor ble det tsjekkisk hockey. Men oppholdet der ble ikke helt som jeg hadde sett for meg. Derfor endte jeg opp i Finland og så tilbake i Aalborg. 

Saken fortsetter under videobildet:

Interessant for Sparta tidligere
Quenneville signerte nesten for Sparta i 2017, men han følte at han hadde litt uoppgjort i Aalborg før han kunne komme seg videre. -Jeg hadde en god sesong første året, men vi gjorde det dårlig i sluttspillet. Derfor ville jeg fortsette og se om vi kunne gjøre det bedre før jeg signerte noe annet sted, forteller han. 

Byens spiller
Peter Quenneville er spilleren som skal erstatte Greg Wolfe, og kommer til Sparta takket være Spartatæl. -Vi er takknemlige for at Spartatæl hjelper oss med denne spilleren, sier daglig leder i Sparta, Daniel Björnberg.