Foto: Dagfinn Heidenberg

Pretec utvider samarbeidet med Sparta

Sparta er glade for å kunne informere om at en ny 2-årsavtale med Pretec AS er signert. Med den nye avtalen går Pretec fra å være gullpartner til å bli ny diamantpartner og en av klubbens fem største samarbeidsbedrifter.

Pretec flytter i høst inn i nye flotte lokaler på 10.000 kvadratmeter på Holteskogen ved Kampenes og jobber nå med å bli mer synlige. Bedriftens viktigste satsingsområder er er mekaniske bedrifter, betongelementbransjen og entreprenører som har prosjekter innenfor bergsikring, samt vann- og frostsikring av tunneler.

Mer informasjon om Pretec og deres produkter finnes her på deres hjemmesider www.pretec.no 

Pretec har nå blant annet hatt sin logo på a-lagets hjelmer, men vil nå bli mye mer synlige i hallen med blant annet full profilering på toppen av mediekuben. Pretec er også den første bedriften som har sikret seg plass på det 17-meter lange ledskiltet som kommer på kortsiden ved ståtribunen til høsten. Med profilering i hallen vil Pretec være godt synlig for alle som bruker Sparta Amfi, til trening og turneringer og ikke kun ved Sparta a-lags kamper.

Begge daglige ledere ved Nina Pettersen fra Pretec og Daniel Bjørnberg i Sparta er meget fornøyde med samarbeidet som har vært tidligere og er glade for å fortsette i minst 2 år til.

-Vi ønsker å profilere oss enda mer og dette samarbeidet med Sparta er en perferkt mulighet til det, vi gir også tilbake til våre ansatte med at det gir de mulighet til å se hockeykamper og være med på ting som skjer i byen sier Nina Pettersen.

-Nå har vi hatt et veldig godt samarbeid med Pretec over mange år, og vi er svært ydmyke og glade for at Pretec utvider sitt samarbeid med Sparta avslutter Daniel Björnberg.